پویا اندیش مرکز آموزش های تخصصی هنر

مشاوره رایگان دوره ها

۱۱۰ ۱۱۱ ۰۲۱-۲۸

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

دوره های نیمه دوم نوروز 1403

فرصت رو از دست نده و
همین حالا ثبت نام کن !

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

پکیج های آموزشی پویااندیش با تخفیف های تکرار نشدنی

فرصت رو از دست نده و
همین حالا ثبت نام کن !

تصویرگران پویااندیش

مرکز آموزش های تخصصی هنر

تصویرسازی مدرن

آشنایی تصویرسازی مدرن + تصویر

فهرست عناوین

تصویرسازی مدرن

تصویرسازی مدرن ، راهی برای تفسیر یا نمایشِ بصریِ یک مفهوم، متن یا روند است که برای انتشار در رسانه‌ هایی مانند مجله ها، پوسترها، کتاب‌ ها، ویدیوها، بازی ‌های ویدیویی، انیمیشن و فیلم، استفاده می ‌شود. تَصویرسازی، آگاهی و اشتیاق می ‌دهد، بُعد آموزشی دارد و الهام ‌بخش و زینت‌ بخش است. از اولین انسانی که نقشی بر دیوار غار کشید تا به امروز، تصویرسازی نقش مهمی در داستان ‌سرایی و بیان اطلاعات داشته است.

این هنرِ مفسر، در درکِ دنیای مدرن به ما کمک می‌کند. تصویرگران امروز، تصاویر فوق ‌العاده ‌ای را به سبک ‌های مختلف و در ژانرهای گوناگون خلق می‌ کنند. این شاخه از هنرهای بصری، تاریخچه ‌ای بسیار غنی دارد و امروزه، با نوآوری ‌های بسیاری همراه شده است. برای درک تکنیک ‌های مدرنِ تصویرسازی، باید سبک ‌های سنتی تصویرسازی را نیز بشناسیم. در این بخش ، از تکنیک ‌های سنتی و مدرن تصویرسازی خواهیم گفت و به‌ تفصیل، به شرحِ جنبش‌ های تصویرسازی مدرن اثرگذار بر تصویرسازی خواهیم پرداخت.

آموزش تصویرسازی مدرن

سیر تحول تصویرسازی

تکنیک ‌ها و سبک ‌های تصویرسازی در طول سال‌ های متمادی، متحمل تغییر و تحولات زیادی شده است، چراکه محتوا و ابزار نیز تغییرات چشمگیری داشته ‌اند. پیش از این، هنرمندانِ تصویرساز، متکی به قلم و کاغذ بودند؛ اما با پیشرفت تکنولوژی در عصر دیجیتال، هنرمندان تصویرگر نیز تصویرسازی به سبک دیجیتال را برگزیدند و با استفاده از نرم ‌افزارهای سه بُعدی و دو بُعدی، به تصویرسازی پرداختند، حتی هنرمندانی که تا پیش از عصر دیجیتال، به سبک سنتی کار می کردند نیز به سبک دیجیتال روی آوردند.

تحول در تصویرسازی مدرن

تصویرسازی به روش‌ سنتی

تصویرسازی سنتی، از زمان غارنشینی بشر آغاز شد؛ وقتی مردم با استفاده از ابزارهای مختلف روی دیوارهای غار، شکل ‌هایی را رسم می‌ کردند. با وجود این‌که هزاران سال از دوران غارنشینی می گذرد، تصویرسازی، همواره یکی از مهم‌ ترین راه ‌های بیان و برقراری ارتباط به شمار می ‌رود.
طراحی با دست، یکی از قدیمی ‌ترین تکنیک ‌های تصویرسازی به شمار می آید. تصویرسازی با چوب نیز از قدیمی ‌ترین شیوه ‌های تصویرسازی محسوب می ‌شود که در دوران قرون وسطی، بسیار پُر طرفدار بود. امروزه هم تصویرگرانی که می ‌خواهند عناصر طبیعی را در آثارشان بگنجانند، از تکه‌ های چوب استفاده می ‌کنند.

تصویرسازی به روش‌ سنتی

تصویرسازی با آبرنگ 

تصویرسازی با آبرنگ هم از سبک ‌های مهم تصویرسازی به شمار می ‌رود. از آبرنگ، معمولاً برای تصویرسازی کتاب کودک و تصویرسازی مُد استفاده می ‌شود. مداد و خودکار نیز از ابزارهای سنتی پرکاربرد در تصویرسازی به شمار می ‌روند. خودکار برای ترسیم تصاویر دقیق و پُر جزئیات، مناسب است. بسیاری از تصویرگران از یک رنگ استفاده می‌کنند و فقط طیف آن را تغییر می ‌دهند.

تصویرسازی با آبرنگ 

تکنیک ‌های مدرن تصویرسازی

در اوایل دهۀ 1990، پیدایش دیجیتال و کامپیوتر، هنر را نیز تحت تاثیر قرار داد. تصویرسازی دیجیتال یا تصویرسازی کامپیوتری، درست شبیه به تصویرسازی روی بوم، کاغذ یا دیگر ابزار سنتی است. تنها تفاوت تصویرسازی دیجیتال با تصویرسازی به روش سنتی، روندِ انجام تصویرسازی است. در تصویرسازی دیجیتال، به جای مداد یا قلمِ واقعی، از ابزار دیجیتالی آن (pen tool) استفاده می‌ کنیم.
در برنامه ‌های کامپیوتری، همۀ ابزارهای تصویرسازی، از جمله مداد، خودکار و قلم مو، فراهم هستند. از این طریق، شما به ابزار و رنگ ‌های بسیار زیادی دسترسی دارید و همه چیز را می‌ توانید به‌ راحتی تغییر دهید یا ویرایش کنید. امروزه، این ابزارها روی گوشی ‌های موبایل و تبلت ‌ها هم قابل نصب هستند و شما می ‌توانید تصاویری با جزئیات دقیق بیافرینید. نرم ‌افزارهای Photoshop، Illustrator، 3DMax و Maya از معروف ‌ترین نرم ‌افزارهای تصویرسازی هستند.

تکنیک ‌های مدرن تصویرسازی

کریگ فریزیر

او مرز میان طراحی گرافیک و تصویرسازی را از بین برد. گرافیک برداری یا Vector Graphics ، تصاویر گرافیکی رایانه ‌ای هستند که با استفاده از نقاط دو بُعدی، تعریف می ‌شوند و با وصل کردنِ خطوط و منحنی ‌های مختلف شکل می‌گیرند. از این تکنیک برای ترسیم تصاویری برای وب، مانند لوگو، پوستر و غیره، استفاده می ‌شود. چارچوب معین، از ویژگی ‌های اصلی گرافیک برداری است.

تَصویرسازی مدرن

سیر تحول تصویرگری در 30 سال اخیر

با پیشرفتِ تکنولوژی و افزایشِ اهمیتِ تصویرسازی در زمینه ‌های مختلف، تکنیک ‌ها و سبک ‌های مختلف تصویرسازی پدید آمدند. هر سبک تصویرسازی، تکنیک مختص به خودش را داشت. همان طور که گفتیم، در حال حاضر، نرم ‌افزارهای متعددی وجود دارد که می ‌توان از آن ‌ها برای طراحی به سبک مورد نظر استفاده کرد. در ادامه، سبک ‌های مدرن تصویرسازی و جنبش ‌های هنری و اجتماعی موثر بر تصویرسازی سه دهۀ اخیر را بررسی خواهیم کرد.
در اواخر دهۀ 1980، تصویرگران از انواع روش‌ ها و سبک‌ های سنتی برای تصویرسازی استفاده می‌ کردند. آن ‌ها از جنبش هنری فرهنگ پانک، متعلق به دهۀ 1970، و هنر خیابانی نیویورک الهام می‌ گرفتند. در این زمان، طراحی گرافیک نیز الهام‌ بخشِ تصویرگران و طراحان شد؛ اما در سال 2019 ، صحبت از پیروی از یک جنبشِ هنری و صرفاً اتکا به آن، بسیار خنده دار است. در این عصر، همه چیز، از نقاشی‌ های غارنشینان گرفته تا هنر پست مدرنیسم، در فرهنگِ عامه و مصرف‌ گرایی جا دارند. اولین تصویر در سال 1992 در اینترنت بارگذاری شد؛ اما امروزه، روزانه بیش از 80 میلیون تصویر فقط در اینستاگرام بارگذاری می‌ شود.

سیر تحول تصویرگری

جنبش ‌های هنری در تصویرسازی مدرن

تصویرسازی هم مثل همۀ هنرها، تحت تاثیر جنبش ‌های هنری مختلف قرار گرفته است. هر کدام از جنبش‌ ها و مکاتب هنری، واکنشی به سبک ‌های هم ‌عصر خود هستند. آرت نو (Art Nouveau)، یکی از جنبش‌ های طراحی بین ‌المللی است که در دهۀ 1890 در انگلستان آغاز شد و طی دو دهه به شکوفایی رسید. این جنبش ، واکنشی بود به آن دسته از سبک ‌های سنتی‌ که چندین دهه، هنر قرن نوزدهم را تحت سلطۀ خود درآورده بودند.
آرت نو، همان طور که از نامش پیداست، بر نوآوری تاکید دارد و سبب ‌سازِ انقلابی در طراحی مدرن شده است. این سبک، ترکیبی از طراحی ژاپنی، جنبشِ هنرها و پیشه‌ ها، الگوهای سِلتی، نقاشی ‌های ونگوگ و سزان و سبک روکوکو بود و به ‌سرعت، در سراسر اروپا گسترش یافت. در اواخر دهۀ 1960، این جنبش دوباره احیا شد و از آن در طراحی پوسترهای کنسرت راک و کاور آلبوم ‌ها استفاده شد. این سبک، نسل بعدی هنرمندان را نیز تحت تاثیر قرار داد.

تصویرسازی مدرن

شپارد فیری

شپارد فیری، تصویرساز معاصر آمریکایی است و در آثارش از زبانِ بصری ساختارگرایان استفاده می‌ کند؛ به عنوان مثال، از شکل ‌های هندسی و رنگ ‌های قرمز و مشکی در کارهایش استفاده می‌ کند. هدف شپارد از تصویرگری، ایجاد تغییرات اجتماعی بود.

باب استاک

باب استاک، تصویرگر، طراح و نویسنده، سبکِ تصویرگری ‌اش را بسته به داستانی که می ‌خواهد نقل کند انتخاب می ‌کند. در این پوستر، عناصر ساختارگرایی (شکل هندسی و حروف بدون سرکش) را با رویکردهای متمایز و پیچیده درآمیخته است.
عناصر ساختارگرایی، همواره در آثار تصویرگران مشاهده می ‌شود. آن ‌ها زبان بصریِ ساختارگرایان را با ایده و پیام خودشان ترکیب می سازند و تصویر مورد نظرشان را خلق می ‌کنند.

تصویرسازی مدرن

هاری کمپبل

هاری کمپبل از تصویرسازان مدرن است که تصاویر مدرن، ساده و واضحی را خلق کرده است. او افکار و ایده‌ های پیچیده را با خطوط و رنگ ‌های ساده بیان می‌ دارد. آثارِ مفهومی این تصویرگر مدرن در روزنامه ‎ها و نشریه ‌های بسیاری به چاپ رسیده است، از نیویورک تایمز گرفته تا مادر جونز. تصویرگری‌ های این هنرمند بزرگ، عناصرِ معماری و طراحی صنعتی مدرن را در خود دارد.
رئالیسم جادویی در کنار سورئالیسم و اکسپرسیونیسم پدید آمد. Franz Roh، منتقد آلمانی، برای اولین بار در سال 1924 از این عبارت برای توصیفِ این جنبش استفاده کرد. رئالیسم جدید، شکلِ جدیدی از نقاشیِ رئالیست است و زندگی روزمره را به شکلی عجیب و غیر طبیعی به تصویر می ‌کشد.

تصویرسازی مدرن

کریس بوزلی

کریس بوزلی، نقاشی‌ های رنگ روغن پُر جزئیاتی را خلق کرده است. آثار این هنرمند بزرگ، اغلب به سبک سورئال و گاهی ترسناک هستند؛ در آثار او، حیوان و انسان نیز دیده می ‌شود. نقاشی بالا، به نام آمازون، در سال 2013، برای جلد مجلۀ نیویورک تایمز طراحی شد.
در دهه ‌های 1940 و 1950، رئالیسم جادویی در آمریکا بسیار محبوب و مقبول شد. هنرمندان پیرو این مکتب، نقاشی ‌های پُر جزئیات می‌ کشیدند، در کارهایشان به رئالیسم توجه داشتند و آثارشان پر از نمادگرایی و عناصر رویایی و اسرارآمیز است.
رئالیسم جادویی، رویکردی نو و بی ‌همتا را برای داستان‌گویی در اختیار هنرمندان و تصویرگران قرار داده است: آثاری که به سبک رئالیسم جادویی طراحی می ‌شوند، ریشه در دنیای واقعی (رئالیسم) دارند و عناصر «جادویی» شکل ‌های غیر منتظره ‌ای هستند که باعث می ‌شوند پیام تصویر و خودِ تصویر، بیشتر در یاد بیننده بمانند و حتی اثرگذارتر باشند.

تصویرسازی مدرن

سورئالیسم

دَر سال 1899، کتاب تعبیر خواب فروید منتشر شد. این کتاب به بررسی رابطۀ میان رویا و واقعیت می‌پردازد. در پی انتشار این کتاب و پدیدار شدنِ رابطۀ میان رویا و بیداری، پایه و اساس جنبشِ ادبی، فکری و هنری سورئالیسم پی‌ریزی شد. آندره برتون، نویسنده و هنرمند فرانسوی، بنیان‌گذار سورئالیسم است. شاعران و نویسندگان سورئالیست، تاثیر چندانی بر ادبیات نداشتند؛ اما هنرمندان و نقاشان سورئالیست، تاثیر شگرفی بر هنرهای بصری و صنعت فیلم‌سازی داشتند. هنرمندان سورئالیستی، عناصر نامرتبط را در کنار یکدیگر قرار می‌ دادند و گاهی این تناقص، آزاردهنده می ‌نمود. طبیعت و انسان‌ ها در فضایی رویایی قرار می‌ گرفتند.
سورئالیسم، تاثیر چشمگیری بر طراحی و تصویرسازی داشت. این جنبش، سبب‌ شکل گیری تکنیک جدیدی از تصویرسازی شد؛ تکنیکی که نشان می ‌داد چگونه می ‌توان دنیای رویا، نماد و فانتزی را در هنرهای بصری به کار برد.

تصویرسازی مدرن

برد هلند

برد هلند، یکی از اثرگذارترین تصویرگران قرن بیستم است. هلند، یکی از پیشتازان هنر مفهومی است. سورئالیسم، مسیرِ تصویرسازیِ مدرن را تغییر داد و بر تصویرسازی در سراسر جهان تاثیر گذاشت.

تصویرسازی مدرن

جان کریگ

جان کریگ در کارهایش از تکنیکِ کلاژ استفاده می‌ کرد. او برای نشریه ‌های مختلفی، از جمله تایمز و نیوزویک، تصویرسازی می کرد. تصاویر کریگ، بسیار رمزآلود هستند و معمولاً قصه ‌ای در خود دارند. آرت دکو یا هنر تزیینی، یکی از جنبش ‌های مدرن است که هنر و معماری را تحت تاثیر قرار داد. نقاشی ‌ها و تصاویری که به سبک آرت دکو طراحی می ‌شوند، بسیار ساده هستند.

تصویرسازی مدرن

 مادس برگ

مادس برگ، تصویرگر مدرن است که در کپنهاگ فعالیت می ‌کند. تصاویر او به سبک مینیمالیسم طراحی شده ‌اند. در آثار این هنرمندان، عناصر آرت دکو نیز به وضوح دیده می‌ شوند.

تصویرسازی مدرن

مایکل مابریدنیل پلا

پاپ سورئالیسم و Lowbrow ، جنبش‌ های هنری زیرزمینی به شمار می ‌روند و از لس ‌آنجلس آغاز شدند. این جنبش ‌های هنری در دهۀ 1970 و خارج از گالری ‌ها و موزه‌ های هنری شکل گرفتند

تصویرسازی مدرن

گری بیس من

کاور مجلۀ نیویورک تایمز به مناسبت روز مادر سال 2002؛ اثر گری بیس من تصاویر Lowbrow ملهم از منابع مختلفی هستند؛ از جمله هنر تاتو، موسیقی پانک و راک، سورئالیسم و فرهنگ عامه. هنرمندان پیرو مکتب Lowbrow ، آثار پرجزئیاتی را خلق کردند.

تصویرسازی مدرن

هنرمندان پاپ سورئال

گالری La Luz de Jesus در سال 1986 در خیابان ملروز لس آنجلس افتتاح شد و اولین نمایشگاهی بود که آثار هنرمندان پاپ سورئال و Lowbrow را به نمایش گذاشت. مارک هلفین، ویراستار و سردبیر American Illustration، معتقد است که این دو جنبشِ زیرزمینی، همه چیز را تغییر دادند و مرز میان تصویرسازی و هنرهای زیبا را زدودند. همین زدودنِ مرز میان هنر زیبا و هنر تجاری، یکی از مهم ‌ترین تاثیراتِ این دو جنبش بود.

تصویرسازی مدرن

 استیو بروندر

تصویرسازی سیاسی به نام دادگاه دونالد؛ اثر استیو بروندر
هنرمندان تصویرساز، سبک ‌های قدیمی را با استفاده از تکنولوژی مدرن پیاده می‌ سازند و بدین طریق، برای انواع رسانه ‌ها تصویرسازی می‌ کنند.

تصویرسازی مدرن

سخن پایانی تصویرسازی مدرن 

باید اذعان داشت که تصویرسازی، هنری ملفق از ذوق، قریحه، خلاقیت و نوآوری است. این هنر، دنیایی رنگارنگ از کشف پنها ذهنی و پیرامونی است و می تواند دنیایی از مفاهیم را در قالب تصاویر منتقل کند. این هنر، علاوه بر اینکه بسیار سرگرم کننده و لذت بخش است، می تواند بسیار هم درآمدزا باشد.
به عبارتی با آموختن اصول و تکنیک های این رشته می توانید به خلق آثاری منحصر دست بزنید و همچنین می توانید به شهرتی گسترده دست یابید. با ابداع و بروز تفکرات ذهنی خود در مسیری صحیح در زمینه تصویرسازی مدرن ، علاوه بر خلق آثاری متفاوت و مختص به خود، می توانید با صنایع و کسب و کارهای متفاوت همکاری کنید و در مسیر علاقه تان سرازیر شوید و از هنرتان لذت ببرید!

بیشتر بخوانید: تفاوت طراحی و تصویرگری

تصویرسازی مدرن

پایان بخش :

آشنایی تصویرسازی مدرن + تصویر

لوگو تصویرسازی

سوالات متداول

سیر تحول تصویرسازی تا به امروز چگونه بوده است؟

پیش از این، هنرمندانِ تصویرساز، متکی به قلم و کاغذ بودند؛ اما با پیشرفت تکنولوژی در عصر دیجیتال، هنرمندان تصویرگر نیز تصویرسازی به سبک دیجیتال را برگزیدند و با استفاده از نرم ‌افزارهای سه بُعدی و دو بُعدی، به تصویرسازی پرداختند.

یکی از محبوب ترین و ساده ترین روش های تصویرسازی چیست؟

تصویرسازی به روش دیجیتال نیز از محبوب ‌ترین و ساده ‌ترین روش ‌های تصویرسازی به شمار می ‌رود می‌ توانید با استفاده از نرم ‌افزارهای مختلف، از جمله فتوشاپ، تصویر مورد نظرتان را بسازید.

آیا شما آموزش تصویرسازی و تری دی مکس و ایلوستریتور را هم دارید؟

بله ، هم بصورت حضوری و هم بصورت آنلاین و غیرحضوری برگزار می کنیم برای اطلاعات بیشتر به بخش دوره های آموزشی در همین سایت مراجعه کنید .

گرافیک برداری در تصویرسازی چیست؟

تصاویر گرافیکی رایانه ‌ای هستند که با استفاده از نقاط دو بُعدی، تعریف می ‌شوند و با وصل کردنِ خطوط و منحنی ‌های مختلف شکل می‌گیرند. از این تکنیک برای ترسیم تصاویری برای وب، مانند لوگو و..استفاده می ‌شود.

کلیسای مصرف اثر کیست و هدف این تصویرگر چه بود؟

شپارد فیری، تصویرساز معاصر آمریکایی است و در آثارش از زبانِ بصری ساختارگرایان استفاده می‌ کند هدف شپارد از تصویرگری، ایجاد تغییرات اجتماعی بود.

ویژگی سبک هاری کمپبل چگونه است؟

هاری کمپبل از تصویرسازان مدرن است که تصاویر مدرن، ساده و واضحی را خلق کرده است. او افکار و ایده‌ های پیچیده را با خطوط و رنگ ‌های ساده بیان می‌ دارد.

سورئالیست چه تاثیراتی بر هنر دارد؟

سورئالیست، تاثیر شگرفی بر هنرهای بصری و صنعت فیلم‌سازی داشتند. هنرمندان سورئالیستی، عناصر نامرتبط را در کنار یکدیگر قرار می‌ دادند و گاهی این تناقص، آزاردهنده می ‌نمود.

5/5 - (27 امتیاز)
تهیه شده توسط گروه تحقیقاتی آموزشگاه پویااندیش
نوع آموزش ✅ عکس ➕ فیلم
منبع ✅ گروه تحقیقاتی پویااندیش
سطح آموزشی ✅ گام به گام
درجه بندی آموزشی ⭐⭐⭐⭐⭐

آموزشگاه تخصصی هنر تصویرگران پویااندیش

پویااندیش بهت کمک میکنه که با یادگیری اصولی رشته ای که دوست داری ، رویاهات رو به واقعیت تبدیل کنی .
چطوری این کارو میکنه ؟ 👇

اساتید آموزشگاه مجرب ترین اساتید
نحوه برگزاری کلاس حضوری یا آنلاین
نحوه پرداخت امکان پرداخت اقساطی
سطح کلاس گام به گام ویژه بازار کار
نوع مدارک معتبر و قابل ترجمه
پشتیبانی همه جانبه

بهترین سرمایه گذاری ،
 سرمایه گذاری هر فرد روی خودشه

پس منتظر چی هستی ؟

همین حالا دوره دلخواهت رو ثبت نام کن و آینده تو بساز .

دوره های جذاب ویژه بازار کار
با ارائه مدرک معتبر و قابل ترجمه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.