همین الان ببین : فیلم حداقل سیستم برای نصب نرم افزارها👇🏻
امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و روی کار آمدن ابزار دیجیتال و سیستمهای نوین، امر تبلیغات در فضای مجازی دستخوش تغییرات مثبتی شده است. همانطور که میدانید تبلیغات ویدیویی در مقایسه با سایر انواع تبلیغات از میزان بازخورد بیشتری برخوردار است؛ چرا که اکثر افراد ترجیح میدهند وقت خود را صرف تماشای ویدیو و تصویر کنند تا مطالعه متن! ساخت ویدیوهای باکیفیت بالا نهتنها در حوزه تبلیغات، بلکه در زمینه سینما نیز تأثیر بهسزایی دارد.
عدم استفاده از ادیت های پیشرفته در فیلم های سینمایی

عدم استفاده از ادیتهای پیشرفته و تدوینهای موثر در یک فیلم سینمایی باعث کاهش کیفیت آن شده و در پی این موضوع تمایل افراد به تماشای آن فیلم کمتر میشود. ابزارهای مختلفی برای تدوین حرفهای ویدیو طراحی شدهاند که یکی از پرکاربردترین و محبوبترین آنها، پریمیر محصول شرکت Adobe است. در ادامه این راهنما قصد داریم ضمن آشنایی بیشتر با پریمیر، در رابطه با حداقل نیازمندیهای سیستم برای پریمیر نیز صحبت کنیم. با ما همراه باشید!
تاثیر تبلیغات با پریمیر در کسب و کار
این روزها به خوبی میدانید تبلیغات ویدئویی تا چه اندازه بازخورد دارد و ساخت ویدئوهای خلاقانه چطور میتواند به موفقیت یک برند و حتی سایر صنایع کمک کند. فارغ از تبلیغات، صنعت سینما نیز بدون تدوین و ادیتهای شگفت انگیزش چیز خاصی نیست و بدون این دو مقوله عملا کسی به سینما سر نمیزند. اگر به عنوان یک فعال حوزه سینما و دیجیتال فعالیت میکنید، مطمئنا ابزارها و اپلیکیشنهای زیادی را برای تدوین حرفهای ویدئو میشناسید. اما قطعا پریمیر یکی از مهمترین و کاربردیترین ابزارهاییست که با آن درگیر هستید. درواقع پریمیر جزء جامعترین برنامههای ویرایشیست که توسط شرکت Adobe روانه بازار شده و به طراحان کمک میکند تا پروژههایی خلاقانه را پیاده سازی نمایند. اما تا حرف از پریمیر میشود، فورا برخی میپرسند، حداقل سیستم برای پریمیر چیست؟

باید بگوییم که عجله نکنید! ما قصد داریم بطور مفصل در این مقاله در خصوص سیستم برای پریمیر صحبت کنیم. پس اجازه دهید در ابتدا از خود پریمیر، این ابزار خارق العاده و شگفت انگیز بگوییم که چطور توانسته به جایگاهی دست یافتنی برسد. با ما همراه باشید.
پریمیر چیست؟
پریمیر یک نرمافزار فوقالعادی کاربردی محصول شرکت Adobe Creative Cloud بوده که میتوان از آن برای ادیت حرفهای فایلهای ویدیویی بر روی رایانههای ویندوزدار و یا mac OS استفاده کرد. با کمک این نرمافزار فوق حرفهای امکان ویرایش کلیه فایلهای ویدیویی اعم از تبلیغاتی، تلویزیونی و ویدیوهای آنلاین فراهم است.
همه چیز درباره نرم افزار پریمیر
پریمیر نرم افزاری است که به کاربران اجازه میدهد تا نه فقط تمامی تراکهای ویدئویی خود را به صورت حرفهای ویرایش نمایند، بلکه با ابزارهای خاص این نرمافزار، تراکهای جدیدی را نیز به وجود آورند. منظور از تراک ویدئویی، کلیپی حاوی تصویر، صدا و انتقال بین برای مونتاژ است.

با این حال به عنوان یک حرفهای به خوبی آگاهید که کاربردهای پریمیر صرفا به ادیت و مونتاژ ویدئوهای باکیفیت خلاصه نمیشود. از جمله کاربردهای پریمیر میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- مونتاژ چند ویدئو در یک کلیپ
- اضافه کردن افکتهای انتقال بین کلیپ
- تصحیح و بهینه سازی رنگ گرافیک ویدئو
- اضافه کردن موسیقی و جلوه های صوتی به ویدئوها
- انتقال فایلهای ویدئویی به فرمت های مختلف
در میان تمامی امکانات و کاربردهای پریمیر وقتی صحبت از استفاده از آن به میان میآید؛ افراد فورا میپرسند، حداقل سیستم برای پریمیر چیست ؟! خب بیراه هم نیست تا زمانی که سیستم مورد نیاز برای پیاده سازی این نرم افزار را نداشته باشید، عملا بهره گیری از آن غیرممکن خواهد بود.
کاربردهای پریمیر

همانطور که گفتیم این نرمافزار فوق حرفهای است؛ در نتیجه نمیتوان از آن فقط انتظار ادیت و مونتاژ فایلهای ویدیویی را داشت! با در اختیار داشتن سیستم برای پریمیر و آشنایی با نحوه کار با این نرمافزار میتوان اقدامات دیگری نظیر موارد زیر را نیز به انجام رساند:
- مونتاژ چند ویدیوی مختلف در یک کلیپ
- اضافه نمودن افکتهای انتقال بین کلیپ
- بهینهسازی و تصحیح رنگ گرافیک فایل ویدیویی
- اضافه نمودن موسیقی و جلوههای صوتی به فایلهای ویدیویی
- انتقال فایلهای ویدیویی به فرمتهای گوناگون
چه کسانی میتوانند از پریمیر استفاده کنند؟
پیش از این که به سراغ شرح مشخصات سیستم برای پریمیر برویم و بخواهیم وارد بحث جدیدی شویم، بهتر است بدانیم که چه کسانی میتوانند از این نرمافزار استفاده کنند؟ دوستان، کلیه افرادی که در حوزه ویرایش و ادیت فیلم و رسانه به صورت مبتدی و حرفهای در حال فعالیت هستند میتوانند از این نرمافزار برای انجام ادیتهای مختلف استفاده کنند. این ویرایشگر حرفهای امکان ایجاد محتواهای ویدیویی همچون فیلمهای بلند و کوتاه، مستند، ویدیوهای اجتماعی، محتوای وب، ویدیوهای شبکه اجتماعی یوتیوب، ارائه آموزشهای آنلاین، موزیک ویدیو، تولید و ادیت ویدیوهای تجاری، برنامههای تلویزیونی و استودیوهای بازیسازی را برای کاربران فراهم میکند. جالب است بدانید که برخی از محبوبترین فیلمها و مجموعههای تلویزیونی همچون Inception، Gone Girl و Game of Thrones با کمک نرمافزار پریمیر ساخته شدهاند.
همین الان ببین : فیلم تجهیزات و قطعات کامپیوتر👇🏻
سیستم برای پریمیر

اگر نمیدانید که کدام سیستم برای پریمیر مناسب است، این مژده را به شما میدهیم که نرمافزار مذکور برای هر یک از سیستم عاملهای مک یا ویندوز با کیفیت بالا طراحی شده است؛ در نتیجه میتوان این اپلیکیشن کاربردی را بر روی هر یک از سیستم عاملهای نامبرده اجرا کرد. قابل ذکر است که Adobe Pro CC یک Creative Cloud بوده که برای اجرای صحیح و ادیت و مونتاژ فایلهای ویدیویی بدون هیچگونه ایراد و نقص به سیستم رایانهای با کارایی بالا نیازمند است؛ بنابراین توصیه میشود برای استفاده راحت، بدون دردسر و کامل از پریمیر سیستم عاملهای زیر را در نظر داشته باشید:
- سیستم عامل مک: نسخه macOS 11.0 (Big Sur) یا بالاتر
- سیستم عامل ویندوز: نسخه ۱۰ به بالا، ۶۴ بیتی و حداقل نسخه V20H2
آیا چنین سیستم عاملهایی را در اختیار دارید؟ میتوان با اطمینان گفت؛ بدون این سیستم عاملها، بطور حتم در زمان استفاده از پریمیر، دلتان میخواهد سرتان را به دیوار بکوبید، یا اینکه دیگر به سراغ این نرم افزار کاربردی و همه چیز تمام نخواهید آمد! چون نه تنها سرعت آن بسیار کند بوده بلکه قادر به اجرای بسیاری از قابلیتهایی که به دنبالش هستید، نیست و نمیتواند همه تواناییاش را به شما نشان دهد.
پریمیر چه ویژگی هایی دارد؟

نرمافزار پریمیر از سال ۱۹۹۱ که طراحی و به بازار عرضه شد تا به امروز دستخوش تغییرات و بهروزرسانیهای متعددی شده است که در هر نسخه آپدیت شده ابزارهای هیجانانگیز و قدرتمندی را در اختیار متخصصان حوزه ادیت ویدیو قرار داده است. با استفاده از این ابزار کاربردی میتوان ویدیوهای مختلف با موضوعات متنوع را با کیفیت بهتری در مقایسه با سالهای گذشته ارائه داد. در ادامه با سه مورد از مهمترین ویژگیهای این نرمافزار کاربردی و محبوب آشنا خواهیم شد:
رابط کاربری با وضوح بالا
در نسخههای بهروزرسانی شده پریمیر امکان لمس و ضربه بر دکمه به منظور جابهجایی فایلهای ویدیویی یا عناصر جدول زمانی برای کاربران فراهم است. علاوه بر این، یک رابط چند مسیری انعطافپذیر نیز وجود دارد که سبب همپوشانی پانلها در فضای کاری به دلخواه کاربر میشود.
ابزار ویرایش
Multicam ابزار ویرایش در پریمیر بوده که امکان کار بر روی چند زاویه از آن به صورت همزمان وجود دارد. به عنوان مثال، کاربر میتواند کلیپهای صوتی دوربین A را با پیش نمایشی از دوربین B ویرایش کرده و مورد استفاده قرار دهد.
ابزار رنگ

- ادیت VR
- افکتهای منحصربهفرد
- کتابخانهها
- انتشار مستقیم
- پشتیبانی از فرمتهای چندگانه
- امکان ادغام محیطهای کاری مختلف Photoshop، Prelude، Adobe Story و OnLocation در پریمیر پرو با در اختیار داشتن نیازمندیهای سیستم برای پریمیر
جزئیات Adobe Premiere Pro
اولین بار سال 2003 بود که Premiere Pro به عنوان جانشینی برای پریمیر معرفی شد. این نرم افزار قدرت ویرایش ویدئو با رزولوشون را تا چیزی حدود 8192 x 10240 برابر بالا میبرند و حتی ویریش نمونههای صوتی نیز بطور قابل توجهی پیدا کرده است. شما در پریمیر پرو طیف بسیار گستردهای از انتقالها و افکتها را میبینید که کمک میکند خلاقیت را در ویرایش و ساخت ویدئوها به اوج برسانید. البته حواستان باشد برای بهره مندی از آن باید سیستم برای پریمیر پرو داشته باشید.

علاوه بر تمامی این موارد میتواند محیط های کاری متفاوت اعم از After Effects، Photoshop و Prelude و Adobe Story و OnLocation را هم با یکدیگر ادغام کرده و در پریمیر پرو مورد استفاده قرار داد.
به خوبی میدانید هرکدام از این نرم افزارها چه کاربردهایی دارند. مثلا فتوشاپ یک برنامه ویرایش عکس است که میتوان آن را در پریمیر پیاده سازی نمود. اسکریپت ها در ادوب استوری ساخته میشوند و با ارسال به Onlocation به یک فیلم ضبط شده تبدیل خواهند شد. حتی میتوان دیالوگهای موجود در این اسکریپتها را هماهنگ سازی کرد.
مهمترین مزیت استفاده از Adobe Premiere Pro نسبت به Premiere بازار کار آنهاست. درواقع پریمیر پرو در نظر دارد تا بازارهای حرفهای را هدف قرار دهد و با پشتیبانی از توالیهای متعدد، ارائه ابزارهای مختلف و ادغام آنها با یکدیگر به یک نرم افزار جامع و همه فن حریف تبدیل شود. در حالیکه پریمیر بر همان نسخه اولیه خود باقی مانده افراد مبتدیتر میتوانند به سراغ آن بروند.
برای اینکه بتوانید به صورت حرفه ای با پریمیر پرو کار کنید، در ابتدا باید بطور مفصل پریمیر را بشناسید و کار با آن را بلد باشید.
مزایای Adobe Premiere Pro
همانطور که در بخش قبل به مشخصات اصلی پریمیر پرو اشاره کردیم، میتوانیم نتیجه بگیریم که این نرمافزار در مقایسه با نسخه پریمیر اولیه کاربردهای گستردهتری داشته و میتواند در خلق آثار ویدیویی باکیفیت بالا و خلاقانه کمک شایانی به ادیتورها کند. اما مزیت اصلی این نرمافزار بازار کار آن است. نرمافزار Adobe Premiere Pro با ارائه ابزارهای متعدد و کاربردی و ادغام آنها با یکدیگر همواره در تلاش است به یک نرمافزار جامع و همه فن حریف تبدیل شود. توجه داشته باشید که برای استفاده از پریمیر پرو در ابتدا نیاز است که نحوه کار با نسخه اولیه پریمیر را بلد باشید.
حداقل نیازهای سیستم برای پریمیر

اکنون بیایید کمی در این موضوع عمیقتر شویم و حداقل سیستم برای اجرای پریمیر پرو در سیستم عامل ویندوز و مک را مورد بررسی قرار دهیم:
ویندوز (Windows)
- نسخه ۱۰ به بالا، ۶۴ بیتی و حداقل نسخه V20H2
- حافظه ۸ گیگ رام
- پردازنده گرافیکی ۲ گیگ
- دارای ۸ گیگ فضای ذخیرهسازی نصب
- رزولوشن نمایش 1920x 1080
تطبیق مشخصات سیستم برای پریمیر با مشخصات ویندوز
با درنظر گرفتن حداقل سیستم برای پریمیر به منظور اجرا در ویندوز که در بخش قبل شرح دادیم، اکنون نوبت آن میرسد که این مشخصات را با سیستم PC خود تطبیق دهید. اما چطور میتوان این کار را انجام داد؟ به طور کل دو راه برای دسترسی به اطلاعات در ویندوز ۱۰ وجود دارد:
- منوی استارت (Start Menu) را باز کرده و گزینه Settings را انتخاب کنید.
- از صفحه باز شده گزینه System را انتخاب کنید.

- در کادر سمت چپ گزینهای تحت عنوان About ظاهر میشود؛ روی آن کلیک کنید.

- سپس به سمت پایین اسکرول کرده تا کلیه اطلاعات مربوط به سیستم عامل کامپیوتر خود را مشاهده نمائيد.

- علاوه بر این، میتوانید از طریق Task Manager به اطلاعات سختافزاری سیستم خود نیز دسترسی پیدا کنید.

- روی گزینه Performance کلیک کرده و برای بررسی اطلاعات سختافزاری سیستم برای پریمیر کادر ظاهر شده در سمت راست را مورد بررسی قرار دهید. میتوانید این اطلاعات را با حداقل نیاز سیستم برای پریمیر به منظور اجرا در ویندوز که در بخش قبل گفته شد تطبیق دهید.

مک (macOS)
- نسخه macOS 11.0 (Big Sur) یا بالاتر
- حافظه ۸ گیگ رام
- پردازنده گرافیکی Apple Silicon ۸ گیگ و Intel ۲ گیگ
- فضای ذخیره سازی نصب ۸ گیگ
- رزولوشن نمایش 1920 x 1080
تطبیق مشخصات سیستم برای پریمیر با مشخصات مک
برای تطبیق سیستم عامل مک با نیازمندیهای سیستم برای پریمیر تنها کافی است که دو کلیک ساده انجام دهید:
- لوگوی Apple را که در گوشه سمت چپ صفحه نمایش است انتخاب کنید.
- سپس روی گزینه About This Mac کلیک کنید.
- اطلاعات نمایش داده شده را با نیازمندیهای سیستم برای اجرای نرم افزار پریمیر تطبیق دهید.
همین الان ببین : فیلم آنباکسینگ جذاب بهترین کارت گرافیک 👇🏻
جمع بندی
پریمیر یکی از نرمافزارهای فوقپیشرفته و کاربردی در حوزه ادیت یا ویرایش فایلهای ویدیویی با وضوح بالا به همراه افکتهای بینظیر بوده که امروزه نهتنها توسط متخصصان حوزه ویرایش فیلم، بلکه در هالیوود و فیلمها و سریالهای مختلف نیز مورد استفاده قرار میگیرد. با استفاده از این نرمافزار و همچنین نسخه پریمیر پرو با ابزارهای پیشرفتهتر و بهتر میتوان ضمن درآمدزایی اقدام به ساخت انواع مختلف محتواهای ویدیویی همچون فیلم کوتاه و بلند، مستند، برنامههای تلویزیونی، ویدیوهای تبلیغاتی و… نمود. اما توجه داشته باشید در قدم اول کامیپوتر شما باید از حداقل نیازمندیهای سیستم برای پریمیر برخوردار باشد تا بتوانید از این نرمافزار و ابزارهای آن استفاده کنید!
با توجه به توضیحات در این مقاله میتوان دریافت که پریمیر یکی از کاربردیترین نرم افزارها است. افراد میتوانند برای ویرایش ویدئو و البته ادیت تصاویر و غیره به سراغ پریمیر بروند. ما در این مقاله حداقل سیستم برای پریمیر را خدمت شما ارائه دادیم و از ریزجزئیاتی که به نصب هر چه بهتر این نرم افزار و بهره مندی از تمامی امکانات آن وجود دارد نیز صحبت کردیم.
حال دیگر همه چیز به خود شما برمیگردد. اینکه تا چه اندازه بتوانید در تهیه این سیستم موفق عمل کنید. در نتیجه با یک آموزش درست و کامل، نهایت بهره را از پریمیر ببرید.
اگر سوالی در این خصوص آموزش نرم افزار پریمیر ذهن شما را به خود مشغول کرده، میتوانید به بخش تماس با ما بروید. کارشناسان و متخصصان ما راهنماییهای کاملی را در اختیار شما قرار خواهند داد.
امیدواریم که از این مقاله نهایت لذت را برده باشید.
سوالات متداول
برای Adobe Premiere CC، چه از macOS استفاده کنید و چه از ویندوز 10، شما مطلقاً به 16 گیگابایت رم و 4 گیگابایت GPU VRAM نیاز دارید.
حداقل 8 گیگابایت رم و2گیگابایت حافظه گرافیکی لازم دارید.
Premiere Pro مزایای زیادی از استفاده از یک GPU دارد، اما اینکه کدام کارت بهتر است به تعداد افکتهای شتابدهی شده توسط GPU و اینکه آیا مرتباً به H. 264/HEVC صادر میکنید بستگی دارد.
به طور کلی، بهترین CPU برای ویرایش ویدیو، Intel Core i9 12900K است. در تستهای رندرینگ با استفاده از پریمیر پرو، Puget Systems در مقایسه با پردازندههای سری AMD 5000 با اینتل 25 تا 40 درصد برتری داشت.