پویا اندیش مرکز آموزش های تخصصی هنر

مشاوره رایگان دوره ها

۱۱۰ ۱۱۱ ۰۲۱-۲۸

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

دوره های نیمه دوم نوروز 1403

فرصت رو از دست نده و
همین حالا ثبت نام کن !

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

پکیج های آموزشی پویااندیش با تخفیف های تکرار نشدنی

فرصت رو از دست نده و
همین حالا ثبت نام کن !

تصویرگران پویااندیش

مرکز آموزش های تخصصی هنر

عکاسی مدلینگ

عکاسی مدلینگ چیست ؟

فهرست عناوین

دنیای عکاسی دنیای بسیار جذابی است که تکنیک ها و شاخه های مختلفی را شامل می شود. یکی از جذاب ترین آنها بدون شک، عکاسی مدلینگ است. عکاسی مدلینگ به سادگی فراتر از عکاسی است. با اولین جلسه ای که شما این سبک از عکاسی را آغاز می کنید در دنیایی از موقعیت های بی نظیر برای عکاسی قرار خواهید گرفت.
به این سبک عکاسی، فشن فتوگرافی نیز گفته می شود، چرا که این عکس ها معمولا بیشتر در صنعت مد و فشن استفاده می شود. به نحوی که یک مدل در یک استودیو یا در یک مکان خاص برای عکاسی ژست می گیرد. اگرچه که اکثر این عکس ها به یک سوژه واقعی که جلوی دوربین عکاسی ژست می گیرد اشاره دارد، اما در واقع این سبک می تواند نشان دهنده عکس گرفتن عکاس از کالاهای تبلیغاتی برای یک مجله نیز باشد.
عکاسی مدل همیشه به یک عکاس و یک مکان عکاسی نیاز دارد. در این بخش بیشتر با این سبک از عکاسی، نکات و تکنیک های آن آشنا می شویم.

تاریخچه عکاسی مدلینگ

تاریخچه عکاسی مدلینگ
تاریخچه عکاسی مدلینگ

عکاسی مد عبارت است از نمایش لباس یا هر وسیله جانبی دیگر با استفاده از مدل ‌ها. این سبک عکاسی به یک حرفه جا افتاده تبدیل شد. دخالت فناوری نیز تأثیر زیادی در دنیای عکاسی مد ایجاد کرد. بنابراین اگرچه ممکن است این سبک عکاسی از زمان ظهور تا کنون تغییرات زیادی کرده باشد، با اما با این حال هنوز هم باید بدانیم که تاریخچه این سبک عکاسی از کجا شروع شد.
دو چیز مهمی که باعث پیدایش عکاسی مد می شود، یکی فرهنگی بود که شدیدا به لباس و مد علاقه داشت و دومی نیز اختراع دوربین است. در ابتدا عکاسی مد فقط به لباس محدود می شد. اولین نمونه از عکاسی مدلینگ در سال 1856 در دربار ناپلئون بناپارت مشاهده شد.
آدولف براون کتابی با عکس های ویرجینیا اولدوینی منتشر کرد. او یک نجیب زن توسکانی بود که با مد روز ژست گرفت و اولین مدل برای عکاسی مد شد. این اولین مورد در تاریخ است که عکاسی مد از آن جا شروع شد.
اما در ادامه در سال 1880 بود که عکاسی مد در جهان اروپا شکوفا شد. این دوره شاهد حضور مدل های مد در مجلات بود. در این زمان، عکاسی مد جریان اصلی دنیای عکاسی شد و این امر منجر به تبادل بین المللی ایده ها در مورد لباس و مد گردید.

عکاسی مدلینگ در اوایل قرن بیستم

ادوارد ژان اشتایچن
ادوارد ژان اشتایچن

در اوایل قرن بیستم ادوارد ژان اشتایچن از لوکزامبورگ اقدام به آزمایش انواع مختلف لباس بر روی یک مدل رایج کرد. او چراغ های جانبی را در استودیو خود قرار داد تا تصاویر را جذاب تر کند. با همه اینها از او به عنوان پدر عکاسی مد مدرن نام برده می شود. قرن بیستم شاهد استفاده گسترده تری از دستگاه چاپ بود. مجلات معروفی مانند Vouge و Harper Bazaar عکس ها را با چاپخانه ترکیب کردند و عکاسی مد را رایج تر کردند.
یکی دیگر از پیشروان صنعت عکاسی مدلینگ بارون دی مایر بود. او از نور پس ‌زمینه منحصر به ‌فرد استفاده می‌کرد و حسی بودن هر مدل را با رسمی بودن تکمیل می‌کرد. او حتی با سبک Nouveau عکس های مختلف را آزمایش کرد که باعث می شد هر مدل یک عنصر فانتزی را نیز منعکس کند.
در سال 1936، پیشرفت جدیدی در عکاسی مد رخ داد. مارتین مونکاچی اولین عکس ‌های مدل ‌ها را در ژست ‌های ورزشی در نزدیکی ساحل انجام داد. این عکس ها توسط هارپر بازار خریداری شده و به سرعت منتشر شد. این امر روند جدیدی را در عکاسی مدلینگ ایجاد کرد. این سبک عکاسی فراز و نشیب های زیادی را تجربه کرد تا این که در دهه های اخیر باز هم عکاسی مد و فشن جایگاه خود را پیدا کرد و می شد تجارت گرایی بیشتری را در این صنعت مشاهده کرد.

تجهیزات مورد نیاز برای عکاسی مدلینگ

تجهیزات عکاسی مدلینگ
تجهیزات عکاسی مدلینگ

در عکاسی مدلینگ عکاسان باید از مدل های پر زرق و برق و کالاهای لوکس عکاسی کنند و طبیعتا هر دوی اینها به بالاترین کیفیت تصاویر عکاسی نیاز دارد. به همین دلیل هم یکی از اصلی ترین موانع در عکاسی مد هزینه تجهیزات مورد نیاز برای تولید این تصاویر است.
یکسری از تجهیزاتی که یک عکاس مدلینگ به آن نیاز دارد کاملا ضروری است و حتی در ابتدای کار نیز به آن نیاز است. برخی از آنها نیز برای تولید عکس های حرفه ای تر و سطح بالاتر مورد نیاز خواهند بود. اولین نیاز یک عکاس مدلینگ داشتن یک دوربین حرفه ای است که ترجیحا باید یک دوربین DSLR حرفه ای را خریداری کند، چرا که عکاسی با این دوربین ها راحت است و عملکرد خوبی نیز در نور کم دارند و می توان با آنها تصاویر را سریع تر تولید و ویرایش کرد.
عکاسان مد به طیف وسیعی از لنزها نیاز دارند، از انواع لنزهای 30 میلی‌ متری برای عکس‌ هایی با زاویه دید عریض تا لنز زوم 300 میلی‌ متری در صورتی که مدل کت واک بیشتری داشته باشد و همچنین لنزهای تله فوتو 400 تا 600 میلی متری برای این که بتوان ظاهری درخشان تر به پرتره ها افزود.

تجهیزات دیگر عکاسی مدلینگ

دسته دیگر تجهیزات مورد نیاز برای این نوع عکاسی، تجهیزات روشنایی است. اگر در استودیو عکاسی می‌کنید، مجموعه ‌ای از نورهای استودیو – مانند نورافکن عکس، لامپ ‌های تنگستن هالوژن و نورهای رشته ‌ای – برای نورپردازی مناسب سوژه ‌های مد ضروری هستند.
بسیاری از اینها را می توان همراه با یک بارق یا فلاش استفاده کرد. همچنین ممکن است به یک جعبه نور برای پخش نور، یک نور پرکننده برای حذف سایه ‌های خشن و بازتاب ‌دهنده‌ های چتری برای تابش نور به سوژه‌ تان نیاز داشته باشید. برای عکاسانی که در حال حرکت هستند، معمولاً یک بارق نصب شده روی دوربین برای ثبت هر تصویر کافی است.

اقدامات بعد از عکاسی مدلینگ

وسایل

کارهای پس از تولید شامل موارد زیر میشود:

تصحیح رنگجلوه های ویژه
برشسایر دستکاری های خلاقانه

برای تولید تصویر مورد نظر است و معمولاً در نرم افزارهای ویرایش عکس مانند فتوشاپ انجام می شود. یک کامپیوتر با وضوح بالا و مانیتور کالیبره شده و همچنین یک هارد دیسک بزرگ برای نگهداری فایل های دیجیتال بزرگ ضروری است. عکاسان مد که می‌خواهند تصاویر خود را چاپ کنند، ممکن است به یک چاپگر رنگی با کیفیت بالا نیز احتیاج داشته باشند.
سایر تجهیزاتی که می توانند کیفیت عکاسی مدلینگ را ارتقا دهند شامل مواردی مانند:

  • سافت باکس ها
  • اکتاباکس ها
  • اسنوت

برای تاکید نور روی بخش خاصی از سوژه، شیدرها برای تعیین:

  • مسیر تابش نور
  • زنبوری
  • پانتوگراف
  • فون ها

اشاره کرد. هر یک از این محصولات به نوبه خود تاثیر به خصوصی روی کیفیت و جذابیت عکس های مدلینگ خواهند داشت.

نکاتی که باید در عکاسی مدلینگ به آن توجه کنید

نکات عکاسی مدلینگ
نکات عکاسی مدلینگ

در عکاسی مدلینگ نیز مانند هر تکنیک عکاسی دیگری باید به یک سری نکات توجه کرد تا به این ترتیب سطح کیفی عکس ها ارتقا یابد و بتوان آنها را در زمره یک کار حرفه ای و هنری دسته بندی کرد. از:

  • تنظیم زاویه نور و ژست گرفتن سوژه گرفته تا نحوه انجام تنظیمات دوربین
  • انتخاب تجهیزات مناسب
  • انتخاب لوکیشن عکاسی
    همگی جزو مواردی است که باید در این فشن فتوگرافی به آن توجه کرد.

مدل های خود را انتخاب کنید

انتخاب مدل در عکاسی مدلینگ
انتخاب مدل در عکاسی مدلینگ

انتخاب مدل مناسب برای عکاسی موفق بسیار مهم است. ظاهر، سن و تجربه مدل هایی که با آنها کار می کنید را در نظر بگیرید و مطمئن شوید که با مفهوم شما و لباس یا محصولاتی که به نمایش می گذارید مطابقت دارند.
حتی اگر الزاما از یک مدل حرفه ای در عکاسی مدلینگ خود استفاده نمی کنید باید مطمئن شوید که سوژه انتخابی شما هم از نظر مشخصات ظاهری و هم از نظر قابلیت ژست گرفتن برای هدف عکاسی شما ایده آل است.

توضیح ژست مدنظرتان به مدل

ژست عکاسی مدلینگ
ژست عکاسی مدلینگ

اولین قدم در برنامه ریزی این است که مفهوم خود را تعریف کنید. مفهوم دیدگاهی است که شما برای تصاویر نهایی دارید. لباس یا محصولاتی را که می‌خواهید به نمایش بگذارید و احساسات یا موضوعاتی را که می‌خواهید منتقل کنید، در نظر بگیرید. این به شما کمک می کند

  • مکان
  • نور
  • ژست هایی

را که در طول عکاسی استفاده خواهید کرد را تعیین کنید. در این مرحله علاوه بر این باید این مفهوم را در ذهن خود مجسم کنید، باید بتوانید یک توضیح کامل و دقیق نیز به مدل خود بدهید تا با درک درستی که از ایده و مفهوم عکس پیدا می کند بتواند ژست مورد نظر شما را به خوبی اجرا کند.

در نظر گرفتن لوکیشن مناسب

لوکیشن عکاسی مدلینگ
لوکیشن عکاسی مدلینگ

هنگامی که مفهوم خود را تعریف کردید، گام بعدی این است که مکان خود را انتخاب کنید. در نظر بگیرید که آیا می خواهید یک عکاسی در محیط داخلی یا خارجی داشته باشید و به پس زمینه های عکاسی مد، نور و سایر عوامل محیطی که بر عکس های شما تأثیر می گذارد فکر کنید.
انتخاب لوکیشن مناسب برای عکاسی مدلینگ گام بسیار مهمی است که می تواند تعیین کننده نتیجه نهایی کار شما باشد. در واقع انتخاب لوکیشن مناسب با توجه به هدف و مفهوم عکاسی انجام می شود و ارتباط درست بین این دو می تواند سطح کار شما به عنوان یک عکاس مد را تعریف کند.

انتخاب دوربین مناسب عکاسی مدلینگ

دوربین مناسب عکاسی مدلینگ
دوربین مناسب عکاسی مدلینگ

برای عکاسی مدلینگ انتخاب یک دوربین مناسب اهمیت بسیار زیادی دارد. شما باید مطمئن شوید که عکس های شما کیفیت کافی را دارند و از همه مهمتر دوربینی که از آن استفاده می کنید می تواند با چالش هایی که این نوع از عکاسی دارد، تناسب داشته باشد.
در واقع دوربینی که از آن استفاده می کنید باید کار عکاسی مد را راحت کند و کار با آن ساده باشد. همچنین باید بتوانید از این دوربین در فضاها و موقعیت های مختلف به راحتی استفاده کرده و عکس هایی با کیفیت بالا را بگیرید. یکی از بهترین گزینه ها برای این نوع عکاسی، انواع دوربین های حرفه ای DSLR هستند که می توان با آنها حتی در نور کم نیز عکس هایی با کیفیت گرفت.

بهترین لنز برای عکاسی مدلینگ و فشن

بهترین لنز برای عکاسی مدلینگ
بهترین لنز برای عکاسی مدلینگ

شما برای عکاسی مدلینگ خود به تجهیزات عکاسی مختلفی نیاز دارید، اما قطعا هیچ یک به مهمی انتخاب لنز مناسب نیست. بهترین لنز برای عکاسی مد و فشن با توجه به:

  • نوع سوژه
  • مفهوم عکاسی
  • مکان عکاسی

باید انتخاب شود. از لنزهای 30 میلی متری عریض گرفته تا انواع لنزهای تله فوتو 400 تا 600 میلی متری برای عکاسی مدلینگ نیاز هستند.

کارگردانی پرانرژی باشید

بخش مهمی از عکاسی مد و فشن به عکاس وابسته است. به همان میزان که سوژه باید در گرفتن ژست ها حرفه ای باشد، شما به عنوان یک عکاس باید بتوانید

  • صحنه
  • سوژه
  • ایده ها

را رهبری کنید. کارگردانی پر انرژی باشید و با صبر و حوصله زیاد مدل و صحنه عکاسی خود را مدیریت کنید تا بتوانید عکس هایی واقعی و جذاب را بگیرید.

در عکاسی مدلینگ زاویه و نورپردازی صحیح را انتخاب کنید

نورپردازی در  عکاسی مدلینگ
نورپردازی در عکاسی مدلینگ

یکی از مهمترین بخش ها در عکاسی مدلینگ نورپردازی است. شما باید تفاوت های ظریف نورپردازی عکاسی استودیویی را بدانید و بدانید که چگونه نورپردازی هیرو، نورپردازی پروانه ای، نورپردازی رامبراند، نورپردازی حلقه ای و نورپردازی حاشیه ای را تنظیم کنید.
برای تبدیل شدن به یک حرفه ‌ای واقعی در زمینه فشن فتوگرافی ، باید یاد بگیرید که

  • نور پس ‌زمینه
  • چراغ ‌گیر
  • کلید بالا
  • جهش و نور ریزش

به چه معناست. تکنیک های نورپردازی با کلید بالا برای عکاسی مدلینگ مناسب ترین هستند. آنها به دریافت سایه ها و کنتراست های کمتر کمک می کنند. هنگام کار بر روی یک پروژه عکاسی کم کلید، باید به سایه ها توجه ویژه ای داشته باشید زیرا هم می توانند بر مدل و لباس تأکید کنند و هم همه چیز را خراب کنند. در این زمینه بهتر است آشنایی خوبی با تجهیزات نورپردازی مناسب برای عکاسی مد و فشن داشته باشید و بهترین و مناسب ترین آنها را تهیه و استفاده کنید.

انواع سبک عکاسی مدلینگ

انواع سبک عکاسی مدلینگ
انواع سبک عکاسی مدلینگ

معمولا سبک های مختلفی برای عکاسی مدلینگ انتخاب می شود که می توان آنها را از نظر:

  • هدف عکاسی
  • تنظیمات دوربین
  • تجهیزات مورد استفاده
  • زاویه های نورپردازی
  • انتخاب سوژه ها

با هم متفاوت دانست. علاوه بر این انتخاب لوکیشن عکاسی نیز ممکن است در هر یک از انواع سبک های عکاسی مدلینگ متفاوت باشد. با این حال شاید مهمترین تفاوتی که بین سبک های مختلف عکاسی مد و فشن وجود داشته باشد، کاربرد، هدف و ماهیت عکس ها در سبک های مختلف است. عکاسی مدلینگ شامل سبک های مختلفی است که مهمترین آنها شامل موارد زیر میشود:

سبک خیابانیسبک مد بالا
سبک کاتالوگسبک تحریریه مد

سبک مد بالا

سبک مد بالا
سبک مد بالا

مد بالا چیزی است که مردم اغلب روی جلد مجلات مورد علاقه خود می بینند. اما، از دیدگاه عکاس، مد بالا به معنای سوپرمدل های شناخته شده در ژست های اغلب اغراق آمیز، یک کمد لباس گاهی غیر واقعی، و همه عناصر از جمله مدل مو و مکان برای ایجاد یک تصویر بی عیب و نقص است. این سبک نیز جزو جذاب ترین سبک های عکاسی مدلینگ است.
با این حال به دست آوردن آن تصویر بی عیب و نقص بسیار چالش برانگیز است. شما دائماً با تصمیمات دشوار در مورد:

  • مکان
  • نور
  • مدل ها
  • کمد لباس
  • مو

و موارد دیگر مواجه هستید. حتی اگر قسمت زیادی از آن برای شما تصمیم گرفته شده باشد، باز هم باید آن را کنار هم قرار دهید تا جذاب و قابل قبول به نظر برسد.
یکی از اولین کارهایی که باید انجام داد این است که با دقت حالتی را که می خواهید با عکس ایجاد کنید در نظر بگیرید. اگر الهام شما را به جای دیگری هدایت می کند، لازم نیست خیلی خاص باشید و مجبور نیستید به آن پایبند باشید، اما مکان خوبی برای شروع است.
عکاسی مد بالا اغلب مدل‌ ها را در ژست‌ های اغراق ‌آمیز، درگیر می‌ کند، اما همزمان تلاش می کند تا یک حس و حال خاص را نیز در عکس ها ایجاد کند.
شما همچنین به مدل مناسب برای عکاسی خود نیاز دارید. شما یک فرد باتجربه را می خواهید، اما همچنین کسی را می خواهید که با شما همکاری کند تا حال و هوای مورد نظر شما را ایجاد کند. علاوه بر مدل، شما یک تیم خوب نیز برای این سبک عکاسی مدلینگ نیاز دارید تا نتیجه نهایی همان چیزی شود که انتظار می رود.

سبک خیابانی

سبک خیابانی
سبک خیابانی

یکی دیگر از انواع سبک های عکاسی مدلینگ ، سبک عکاسی خیابانی یا مدلینگ خیابانی است. مد خیابانی که به عنوان مد شهری نیز شناخته می شود، اغلب به عنوان نقطه مقابل مد بالا در نظر گرفته می شود. در این نوع عکاسی، عکاس بیشتر سعی دارد تا روند مد روز را در عکس ها و تصاویر خود به تصویر بکشد و معمولا هدف نمایش فرهنگ حاکم بر جامعه است.
در نتیجه سوژه ها به صورت اتفاقی انتخاب می شوند و با استفاده از نورهای طبیعی روز در عکس ها، عکاسی مدلینگ خیابانی سبک واقع گرایانه تری دارد. ظاهر مد خیابانی خشن تر از مد روز است. این شامل انواع چیزهایی است که مردم هر روز می پوشند مانند:

  • شلوار جین
  • پیراهن
  • هودی

همچنین شامل لباس هایی می شود که شیک به نظر می رسند، اما راحتی را قربانی نمی کنند. برای ثبت عکس های مد خیابانی، اکثر عکاسان از لنز بلندتری استفاده می کنند. به این ترتیب، آن‌ها می ‌توانند از راه دور عکس بگیرند، بدون این که سوژه ها را متوجه خود کنند.

سبک کاتالوگ

یکی از انواع اصلی سبک های عکاسی مدلینگ ، عکاسی کاتالوگ است که در آن عکس ها برای یک کاتالوگ یا ژورنال گرفته می شوند. در واقع قرار است عکس هایی که از مدل مورد نظر به همراه یک محصول گرفته می شوند در آن کاتالوگ چاپ شوند.
عکاسی کاتالوگ شاید ساده ترین سبک از 4 سبک عکاسی مد باشد. هدف آن فروش لباس است و تمرکز اصلی در عکس ها بر روی لباس است. این سبک عکاسی اغلب مکان خوبی برای شروع در زمینه عکاسی مد قبل از پیشرفت به برخی از سبک های دیگر است. عکاسی کاتالوگ در واقع نوعی عکاسی از محصول است. تنها تفاوت واقعی بین عکاسی کاتالوگ و عکاسی محصول، وجود مدل است. با این حال، تمرکز بر روی لباس باقی می ماند.
در این سبک از عکاسی تمرکز زیادی روی جزئیات شده است و باید عکس ها به گونه ای گرفته شوند که تمامی جزئیات یک محصول یا مدل در عکس قابل رویت باشد. نکته بعدی در این سبک عکاسی مد و فشن نوع نورپردازی است. اصولا نورپردازی در این سبک عکاسی، یکدست و فلت است و رنگ ها نیز وضوح بسیار بالایی دارند. با این حال پس زمینه عکس ها معمولا ساده است و اغلب از رنگ های سفید و خاکستری استفاده می شود. مدل ها در این سبک عکاسی مدلینگ معمولا صاف می ایستند.

سبک تحریریه مد

عکاسی تحریریه مد همانطور که از نام آن مشخص است شامل عکس هایی می شود که از آن در یک روزنامه و مجله به منظور شرح یک داستان استفاده می شود. در نتیجه آنها معمولا روایت کننده یک داستان هستند. معمولا انتخاب سوژه و ایده های عکاسی در این سبک به متنی که قرار است به همراه عکس ها چاپ شود بستگی دارد. این متن ها می توانند در مورد موضوعات بسیار متنوعی باشند.
هدف اصلی این عکس ها ایجاد یک حال و هوای خاص است که داستانی را روایت می کند. این تصاویر ممکن است شامل یک برند یا چندین برند و سبک های مختلف عکس، از نمای نزدیک گرفته تا عکس های مسافت دور باشد. معمولا پس زمینه عکس های سبک تحریریه مد سیاه و سفید است و بیشتر تلاش عکاس در طبیعی جلوه دادن عکس ها و سوژه هاست.

پردازش تصویر در عکاسی مدلینگ

عکاسی مدلینگ حرفه ای
عکاسی مدلینگ حرفه ای

بخش مهمی از فرایند عکاسی از مدل ها به فرایند پست پروداکشن مربوط می شود. در پردازش عکس های مدلینگ باید بیش از هر چیزی به هدف کلی عکس توجه داشته باشید. انتخاب ابزارهای مختلفی که در زمینه ویرایش تصویر کاربرد دارند می توانند فرایند پردازش تصویر شما را راحت تر کنند. فتوشاپ رایج ترین ابزاری است که عکاسان مد و فشن از آن برای ویرایش عکس های مدلینگ شان استفاده می کنند. شما باید با توجه به هدف کلی عکس ها، تنظیمات فتوشاپ را با توجه به تأثیراتی که روی بیننده می خواهید به دست آورید، ادامه دهید.
در کل شما می توانید در مرحله پردازش عکس برخی از جزئیات را حذف یا اضافه کنید و از همه مهمتر نور و سایه ها را آنطور که باید تنظیم نمایید. در حذف جزئیات یا اضافه کردن برخی موارد دقت کنید که با دستکاری های بیش از حد پارامترها در نرم افزار ویرایش عکس، واقعیت گرایی عکس ها را از بین نبرید و آنها را غیر طبیعی جلوه ندهید. این امر خصوصا در زمینه عکاسی تجارت الکترونیک اهمیت دارد و ویرایش بیش از حد می تواند شانس پذیرفته شدن محصول توسط مشتریان را از بین ببرد. در نتیجه سعی کنید ویرایش و دستکاری عکس ها را به حداقل برسانید.

نکات پردازش تصویر در عکاسی

یک نکته مهم در این زمینه توجه به فرایند عکاسی است. بهتر است یک یا دو دقیقه وقت بیشتری را در زمان عکاسی سپری کنید تا این که بخواهید ساعت ها وقت خود را صرف ویرایش عکس ها کنید. همچنین در زمان پردازش عکس های مدلینگ خود تونالیته عکس و عمق سایه ها را کنترل کنید. اگر در زمان عکاسی مدلینگ موقعیت مدل را نسبت به خورشید کنترل کنید، از سایه های عمیق زیر چشم و در نتیجه اصلاحات تونالیته زیادی در پست پروداکشن جلوگیری خواهید کرد. همچنین در اشباع رنگ یا پر جنب و جوش بودن اغراق نکنید. اینکار می تواند رایج ترین اشتباه در پردازش عکس های مدلینگ باشد.

نتیجه گیری

همه چیز درباره عکاسی مدلینگ
همه چیز درباره عکاسی مدلینگ

عکاسی مدلینگ این روزها جایگاه بسیار ویژه ای در صنعت مد و فشن دارد و به نوعی جزو جدایی ناپذیر این صنعت است. در این سبک عکاسی رعایت اصول اولیه آن اهمیت زیادی دارد، چرا که کمترین اشتباهی مانند انتخاب اشتباه تجهیزات عکاسی یا عدم آمادگی می تواند نتیجه کار را خراب کند. حتی مراحل پس از تولید نیز مهم است و پردازش عکس ها روند مهمی از مراحل عکاسی مد را شامل می شود.
دانستن تمامی چالش ها و نکات این سبک عکاسی به شما کمک می کند تا روال شخصی خود برای عکاسی از مدل ها را ایجاد کرده و تا حد امکان از اشتباهات وقت گیر در امان بمانید. برای این که بتوانید بهترین نتیجه را از عکاسی مدلینگ خود داشته باشید بهتر است از شبکه های اجتماعی مانند پلتفرم اینستاگرام یا مجلات مد و فشن برای الهام گرفتن کمک بگیرید تا در کنار اصول حرفه ای عکاسی مد، خلاقیت شما نیز در این زمینه پرورش پیدا کند.
در نتیجه، عکاسی مدل می‌ تواند یک تجربه خلاقانه و مفید برای عکاسان و مدل‌ ها باشد. با برنامه ریزی، آماده سازی و اجرای صحیح، می توانید تصاویر خیره کننده ای بگیرید که مدل ها و برند شما را در بهترین نور ممکن به نمایش بگذارد.

سوالات متداول

آیا عکاسی مدلینگ یک صنعت نوظهور است؟

خیر این سبک از عکاسی از همان زمان که علاقه مردم به لباس و مد روز کشف شد و با اختراع دوربین عکاسی جزو رایج ترین سبک های عکاسی بوده و هست. حتی می توان گفت تا قبل از اختراع دوربین نیز به تصویر کشیدن پرتره هایی از دربار و پادشاهان نوعی از عکاسی مدلینگ را به تصویر می کشیده است.

مهمترین سبک های عکاسی مدلینگ کدامند؟

عکاسی خیابانی، عکاسی کاتالوگ، عکاسی مد بالا و عکاسی تحریریه مد از رایج ترین سبک های عکاسی مدلینگ هستند.

آیا عکاسی مدلینگ به ادیت و ویرایش عکس نیاز دارد؟

ادیت عکس یا مرحله پست پروداکشن یکی از مراحل مهم در عکاسی مدلینگ است اما این بدان معنا نیست که کیفیت و جذابیت عکس ها را باید با پردازش آنها ایجاد کرد. در عکاسی مدلینگ بهتر است کیفیت عکس ها را در همان مرحله عکاسی بالا برد و پردازش و ادیت عکس به صورت جزئی تنها به منظور افزایش نسبی کیفیت تصاویر انجام شود.

عکاسی مدلینگ تحریریه در مورد چیست؟

عکس ‌های مد تحریریه می ‌توانند خود داستان را بازگو کنند یا ممکن است یک داستان پس زمینه جذاب را پیشنهاد کنند. اغلب تصاویر مد سرمقاله‌ ای را می ‌بینید که بخشی از یک موضوع یا مفهوم هستند، یا ممکن است به یک طراح یا مدل خاص مربوط باشند.

5/5 - (24 امتیاز)
تهیه شده توسط گروه تحقیقاتی آموزشگاه پویااندیش
نوع آموزش ✅ عکس ➕ فیلم
منبع ✅ گروه تحقیقاتی پویااندیش
سطح آموزشی ✅ گام به گام
درجه بندی آموزشی ⭐⭐⭐⭐⭐

آموزشگاه تخصصی هنر تصویرگران پویااندیش

پویااندیش بهت کمک میکنه که با یادگیری اصولی رشته ای که دوست داری ، رویاهات رو به واقعیت تبدیل کنی .
چطوری این کارو میکنه ؟ 👇

اساتید آموزشگاه مجرب ترین اساتید
نحوه برگزاری کلاس حضوری یا آنلاین
نحوه پرداخت امکان پرداخت اقساطی
سطح کلاس گام به گام ویژه بازار کار
نوع مدارک معتبر و قابل ترجمه
پشتیبانی همه جانبه

بهترین سرمایه گذاری ،
 سرمایه گذاری هر فرد روی خودشه

پس منتظر چی هستی ؟

همین حالا دوره دلخواهت رو ثبت نام کن و آینده تو بساز .

دوره های جذاب ویژه بازار کار
با ارائه مدرک معتبر و قابل ترجمه
دوره های جذاب ویژه بازار کار
با ارائه مدرک معتبر و قابل ترجمه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.