راه های ایجاد تصویرگری متن کتاب داستان
تصویرگری متن کتاب داستان، یکی از خلاقانه ترین و جذاب ترین کارهایی است که می توانید در صنعتِ چاپ انجام دهید. تصور کنید که دنیایی بصری را از لابه لای کلمات و عبارات درهم تنیده بیافرینید. تصویرگری متن کتاب داستان، هم برای داستان کودکان امکان پذیر است و هم داستان های مخصوص بزرگسالان. تصویرگری متن کتاب داستان، تاریخی پر فراز و نشیب دارد و به سبک های مختلفی نیز صورت می گیرد. در ادامه، تاریخچۀ تصویرسازگری برای داستان و نکات مربوط به تصویرگری متن کتاب داستان را برایتان خواهیم گفت.

تصویرسازی در گذر زمان
پیش از پیدایشِ عکاسی، تصویرسازی تنها راه بیان عقاید بود. در آن زمان، تصویرسازی ها کاملاً واقع گرایانه بودند؛ زیرا دوربینی برای ثبتِ تصاویر واقعی وجود نداشت. در گذشته، مجله ها، کتاب ها و روزنامه ها، مشتریان اصلی تصویرسازی بودند. با گذر زمان، تصویرگران، آزادی عمل بیشتری پیدا کردند و مجبور نبودند صرفاً تصویرسازی های واقع گرایانه انجام دهند. آن ها خلاقیت را هم در کارشان دخیل می کردند؛ در نتیجه، خلاقیت و اصالت از داشتنِ مهارت های تکنیکی و خلق تصاویر واقع گرایانه بیشتر شد. گذرِ زمان و پیشرفتِ تکنولوژی هم بر تصویرسازی تاثیر گذاشتند و شیوۀ انجام آن تغییر کرد. در دنیای مدرن، تصویرگران مجبور نیستند برای طراحی تصاویر به مداد و خودکار اکتفا کنند.

تصویرسازی کتاب داستان در قرن هجدهم
تصویرسازی داستان الیور توئیست، اثر جان کروکشنک: در قرن هجدهم، تصویرسازی کتاب های داستان چندان رونق نداشت و ناشران برای رمان های جدید تصویرسازی نمی کردند. در آن زمان، تصویرگری فقط برای کتاب های پُر فروش و موفق صورت می گرفت و کتاب های تصویرسازی شده معمولاً در شمار محدودی به چاپ می رسیدند. در اواخر قرن هجدهم و پیشرفت تکنولوژی، امکان چاپ تصاویر با هزینۀ کمتر فراهم شد.


تصویرسازی کتاب داستان در قرن نوزدهم
تصویرسازی ملهم از داستان آلیس در سرزمین عجایب
در اوایل قرن نوزدهم، اوضاع تغییر کرد. تصویرسازی سبب افزایش فروش کتاب ها شد. در این قرن، انتشار کتاب تصویرسازی شدۀ نامه های پیک ویک، اثر چارلز دیکنز، سبب ایجاد انقلاب در صنعت چاپ رمان شد. محبوبیت تصویرسازی این آثار، بی سابقه بود و باعث شد این روند در مورد کتاب های دیگر نیز ادامه پیدا کند؛ در نتیجه، در این دوره، تصویرسازی داستان بسیار رواج پیدا کرد. تصویرسازی، خوانندگان زیادی را به سوی خود جذب می کرد و خود، نوعی تبلیغات به شمار می رفت. در ویترین فروشگاه ها، کتاب های تصویرسازی شده به نمایش در می آمدند و مشتریان را به سوی خود جلب می کردند. در اواخر قرن نوزدهم، از محبوبیتِ کتاب های تصویرسازی شده کاسته شد و در نتیجه، تصویرسازی دیگر تضمین کنندۀ فروشِ کتاب نبود.

تصویرسازی کتاب های داستان در قرن بیستم
در قرن بیستم، تصویرسازی کتاب های داستان رو به افول گذاشت. در دهۀ 1930، رمان های بزرگسالان به ندرت تصویرسازی می شدند. با ظهورِ عکاسی، تلویزیون و سینما، کتاب های تصویرسازی شده، محبوبیت شان را از دست داده بودند؛ درواقع، فیلم جایگزینی برای این نوع کتاب ها بود. تصویرسازی، جایگاهی در داستان های نویسندگان مدرن، از جمله ویرجینیا ولف، نداشت. از تصویرسازی فقط برای جلد کتاب و جذب مشتری استفاده می شد.
بیشتر بخوانید: معرفی 10 ترند تصویرسازی در سال 2020

این تصویر معاصر، ادبیات ادگار آلن پو، گرد هم آمده اند
برخی از نویسندگان، مانند هنری جیمز، به شدت با تصویرسازی داستان مخالف بودند و اعتقاد داشتند که تصویرسازی ذهن خواننده را منحرف می کند و باعث برداشت و درکِ اشتباه از سوی او می شود. او معتقد بود که نثر داستان، به اندازۀ کافی مجسمسازنده هست و دیگر نیازی به تصویرسازی نیست. جیمز معتقد بود تصویرسازی و نثر در رقابت با یکدیگر هستند. سفرنامه های جیمز، تصویرسازی شدند؛ اما او هرگز اجازه نداد رمان هایش تصویرسازی شوند. توماس هاردی هم جزو نویسندگان مخالف با تصویرسازی بود. در زمان حیات جیمز جویس، هیچ کدام از آثار این نویسندۀ بزرگ تصویرسازی نشدند، به جز اولیس؛ هنری ماتیس، نقاش بزرگ فرانسوی، کتاب اولیس، اثر جیمز جویس، را تصویرسازی کرد. پیرمرد و دریا، شاهکار ارزندۀ ارنست همینگوی، برای اولین بار در مجلۀ لایف چاپ شد و تصویرسازی آن نیز توسط نئول سیکلز انجام گرفت. وقتی این داستان در قالب کتاب منتشر شد، هیچ گونه تصویرسازی ای در خود نداشت.

گام به گام برای تصویرسازی کتاب داستان
داستان را بخوانید. پیش از هر چیزی، باید داستان یا خلاصۀ آن را بدانید. اگر خیلی خوش شانس باشید و داستان مورد نظرتان منتشر شده و جلد داشته باشد، می توانید از طرح آن الهام بگیرید. داستان را با دقت مطالعه کنید، چراکه برای تصویرسازی داستان، باید شخصیت های داستان را به خوبی بشناسید و روند تکامل و شکل گیری آن ها را در نظر داشته باشید. باید ساعت ها برای خواندن و تحلیلِ داستان وقت بگذارید. هنگام خواندن داستان، بهتر است یادداشت برداری کنید؛ مثلاً ویژگی های شخصیت های داستان و زمان و محل وقوعِ حوادث را یادداشت کنید. این یادداشت برداری برای تصویرسازی داستان های بلند و پُر جزئیات به شما خیلی کمک می کند، چرا که ممکن است جزئیاتِ ابتدای داستان را فراموش کنید.

تصویرگری متن کتاب داستان لباس جدید پادشاه، اثر هانس کریستین آندرسون
با نویسندۀ داستان دیدار کنید. اگر از داستان لذت بردید و خواستید تصویرسازی آن را انجام دهید، حتماً با نویسندۀ آن دیدار کنید و در مورد صفحه هایی که باید تصویرسازی شوند و سبکِ تصویرسازی، با هم به توافق برسید. در طول کار، تصاویر را به نویسندۀ اثر نشان دهید و نظر او را هم بپرسید. اما اگر می خواهید برای داستان خودتان تصویرسازی کنید یا داستانی را تصویرسازی کنید که نویسندۀ آن در قید حیات یا در دسترس نیست، می توانید هر قسمت یا صفحه ای از داستان که برای خودتان جذاب بود انتخاب کنید. اگر هم دوست داشته باشید، می توانید خودتان داستانی بنویسید و تصویرسازی آن را انجام دهید. نوشتن و تصویرسازی داستان کار بسیار لذت بخشی خواهد بود. اگر تصویرسازی داستان خودتان را انجام دهید، کارتان بسیار راحت تر خواهد بود، چون از ذهنیت نویسنده- که خودتان هستید- کاملاً آگاهید.

تصویرسازی یکی از سخنان مشهور ویرجینا ولف
تصویرسازی را آغاز کنید. روندِ تصویرسازی به سبکِ کارِ شما، به عنوان یک هنرمندِ تصویرساز، بستگی دارد. برخی تصویرسازان ترجیح می دهند کار تصویرسازی را با قلم و کاغذ آغاز کنند و در ابتدا، طرح ذهنی شان را روی کاغذ پیاده کنند. این هنرمندان، معمولاً چندین طرح را روی کاغذ پیاده، سپس آن ها را با یکدیگر مقایسه می کنند، نظر دیگران را نیز می پرسند و در نهایت، وارد مرحلۀ اصلی و خلق تصویر نهایی می شوند. این طرح اولیه، بسیار ساده است و جزئیات چندانی ندارد. اصلاً نیازی نیست در طول طراحی اولیه، طرحتان را اصلاح کنید، فقط هر آنچه در ذهن دارید؛ بدون وقفه، روی کاغذ پیاده کنید.
بیشتر بخوانید: آشنایی با اصطلاحات هنر تصویرسازی

تصویرگری متن کتاب داستان سفیدبرفی
سبک مورد نظرتان را انتخاب کنید. پس از طراحی تصویر اولیه، نوبت به انتخاب سبک می رسد. یادتان باشد که اگر برای یک انتشارات خاص تصویرسازی می کنید، باید تصویرسازی را بر اساس ضوابط انتشارات پیش ببرید و طی کار، نظر آن ها را نیز بخواهید؛ اما اگر برای دل خودتان تصویرسازی می کنید، می توانید سبک دلخواهتان را انتخاب کنید. فراموش نکنید که در کل کتاب، باید سبک خود را حفظ کنید. به سخن دیگر، تصویرسازی کتاب باید یکپارچه باشد. سبک تصویرسازی باید متناسب با داستان و ژانر آن باشد. مثلاً اگر داستان در مورد قتل و خونریزی باشد، نباید از رنگ های روشن و براق استفاده کنید، بلکه باید از رنگ های تیره بهره ببرید و تصاویر کاریکاتوری کمتری هم به کار ببرید. اگر می خواهید برای کتاب کودکان تصویرسازی کنید، نباید تصاویری بیافرینید که ترسناک باشد و کودکان را وحشت زده کند. در این مسیر، می توانید نگاهی هم به تصویرپردازی های انجام شده برای دیگر داستان ها بیندازید. به زمان و مکان وقوع داستان خیلی توجه کنید. مثلاً اگر قصد دارید در مورد داستانی با محتوای شوالیه ها و قلعه ها تصویرسازی کنید، باید در مورد هنر قرون وسطی تحقیق ، و آن سبک را برای تصویرسازی انتخاب کنید تا تصویر و داستان، مغایرتی با یکدیگر نداشته باشند.

تصویرسازی برای کتاب کودک
در واقع، نگارش یک داستان خوب و جذاب برای کودکان، فقط نیمی از مسیر انتشار کتاب داستان برای کودکان است. حتی جذاب ترین داستان های کودکان نیز بدون تصویرسازی مناسب، کودکان را به خود جذب نخواهد کرد. به سخن دیگر، تصویرسازی به داستان کودکان جان می بخشد. تصویرسازی برای کتاب کودک، هم می تواند واقع گرایانه و پُرجزئیات باشد و هم ساده و کودکانه. تصویرسازی باید با توجه به داستان و گروه سنی مورد نظر انجام گیرد. یادتان باشد که اگر برای داستان کودکان تصویرسازی می کنید، باید هر شخصیت، در سراسر کتاب، برای کودکان قابل شناسایی باشد؛ مثلاً سبک لباس پوشیدن آن ها باید در سراسر کتاب حفظ شود و تغییر چندانی نداشته باشد.

روش های تصویرگری متن کتاب داستان
همان طور که گفتیم، تصویرسازی قدمتی دیرینه دارد؛ اما با گذر زمان و پیشرفتِ تکنولوژی، سبک تصویرسازی و نحوۀ تصویرسازی تغییر کرده است. در ادامه، برخی از مشهورترین روش های تصویرسازی کتاب، از دیرباز تا کنون را برایتان خواهیم گفت. کنده کاری روی چوب، روشی باستانی است. تصویرگری روی چوب را می توانید در قدیمی ترین کتاب های جهان مشاهده کنید. در قرون وسطی، کنده کاری روی چوب بسیار محبوب بود و پس از اختراع ماشین چاپ هم از این روش برای تصویرسازی کتاب ها استفاده می شد. این روش تصویرسازی در دوران ژاپن فئودال نیز بسیار پرطرفدار بوده است. در این تکنیک تصویرگری متن کتاب داستان، برخی از قسمت های چوب، تیره رنگ و برخی دیگر روشن هستند.

تصویرسازی با ذغال
اگر می خواهید برای داستان کوتاه تصویرسازی کنید، تصویرسازی با ذغال را انتخاب کنید. نتیجۀ این سبک از تصویرسازی، به ظرافت نتیجۀ تصویرسازی با مداد و خودکار نیست؛ اما برای تصویرسازی داستان کوتاه، گزینۀ بسیار مناسبی است. با ذغال می توانید جزئیات را هم به تصویر بکشید. اگر تصویرسازی با ذغال را انتخاب کرده اید و می خواهید خطوط ظریف تری را ترسیم کنید، مداد ذغالی را برگزینید.

لیتوگرافی
لیتوگرافی یکی دیگر از روش های تصویرسازی به شمار می رود. در این روش، با استفاده از روغن، چربی یا شمع، روی سطحی از جنس سنگ آهک لیتوگرافیک، تصویرسازی می کردند. امروزه، بیشتر مجله ها و کتاب های حجیم از طریق آفست لیتوگرافی چاپ می شوند؛ به خصوص اگر این کتاب ها و مجله ها رنگی باشند. از دهۀ 1960، آفست لیتوگرافی، رایج ترین شکل از تکنولوژی چاپ بوده است.

تصویرسازی با آبرنگ
تصویرسازی با آبرنگ نیز از رایج ترین روش های تصویرسازی کتاب به شمار می رود. از آبرنگ برای تصویرسازی، کتاب های آشپزی، کتاب های مُد و کتاب های کودکان استفاده می شود. تصویرسازی کتاب داستان با اکرلیک و گواش نیز امکان پذیر است. کلاژ برگرفته از واژۀ coller، به معنای «چسباندن» است. کلاژ یکی از روش های تصویرسازی است که در سال های اخیر بسیار محبوب شده است. معمولاً از کلاژ برای تصویرسازی جلد کتاب استفاده می شود.

تصویرسازی دیجیتال
تصویرسازی به روش دیجیتال نیز از محبوب ترین و ساده ترین روش های تصویرسازی به شمار می رود. می توانید با استفاده از نرم افزارهای مختلف، از جمله فتوشاپ، تصویر مورد نظرتان را بسازید.

تصویرگری متن کتاب داستان شنل قرمزی
امروزه، تصویرسازی کتاب را می توان به هر طریقی، از سنتی گرفته تا دیجیتال، انجام داد و در نهایت، آن را چاپ کرد. انتخاب سبک تصویرسازی به دیدگاه و سلیقۀ هنرمند و موضوع کتاب بستگی دارد. همان طور که در تصاویر روبه رو می بینید، از یک داستان واحد، می توان چندین تصویر متفاوت خلق کرد. همه چیز به ذهن هنرمند تصویرگر و بازتاب داستان در ذهن او بستگی دارد.

سخن پایانی در زمینه تصویرگری متن کتاب داستان
تصویرسازی دنیایی بی پایان است که جهانی از خلاقیت را می توان در آن آفرید و به منصه ظهور گذاشت.
با آموختن اصول و تکنیک های این هنر و تصویرگری متن کتاب داستان ، جهانی متفاوت از لذت را تجربه کنید و منحصر به فردهای خود را به وجود آورید. در این حوزه ، علاوه بر لذت هایی که در این حرفه وجود دارد، می توانید با کسب مهارت و تجربه، با کسب و کارهای متعددی همکاری کنید و به کسب درآمد بالایی برسید. این رشته، دریچه ای رو به جهانی از کشف هاست. فقط کافی است در این راه، علاقه، انگیزه، تلاش و خلاقیت داشته باشید تا بتوانید به سبک منحصر به خودتان دست یابید و حتی به شهرت برسید!

سوالات متداول
چرا کودکان با کتاب داستان دارای تصویرگری ارتباط عمیقتری برقرار میکنند ؟
ترکیب طرحهای دیداری با متن، خیال کودک را فعالتر میکند و او میتواند ماجراها و شخصیتها را واضحتر تصور کند. این رویکرد، میزان توجه به داستان را افزایش میدهد و لذت خواندن را دوچندان میسازد.
چگونه انتخاب سبک تصویری مناسب در کتاب داستان به جذابیت اثر کمک میکند؟
ارزیابی مخاطبان از نظر سنی و شناخت فضای عاطفی متن، نخستین قدم است. پس از آن، جستوجوی ایدهها و نمونههای تصویری مختلف، راهی برای رسیدن به سبکی میشود که با فضای کلی داستان سازگاری دارد و جذابیت بیشتری ایجاد میکند.
چطور میتوان هیجان را در هنگام طراحی تصاویر برای متن کتاب داستان افزایش داد؟
رنگهای چشمگیر، صحنههای مملو از جنبوجوش و نمایش لحظههای کلیدی ماجراجویانه، درگیری بیشتری برای مخاطب پدید میآورد و حسی پرانرژی از پیشرفت داستان منتقل میکند.
چرا شخصیتپردازی تصویری دقیق در کنار متن کتاب داستان مهم است؟
توضیحات ظاهری و خلق جزئیات رفتاری در تصویرها، همذاتپنداری مخاطب را تقویت میکند. کودک با شخصیتها دوست میشود و داستان را عمیقتر دنبال میکند.
چگونه میتوان نمادها و عناصر فرهنگی را در تصویرگری متن کتاب داستان گنجاند؟
شناخت ویژگیهای بومی و گذاشتن آنها در لباس، معماری یا تزیینات صحنه، هم جذابیت هنری اثر را بالا میبرد و هم حس هویتبخشی به مخاطب انتقال میدهد.
در چه وضعیتی کاربرد رنگهای زنده در صفحهآرایی کتاب داستان مفید است؟
اگر فضای داستان پرنشاط یا طنزآمیز باشد، رنگهای زنده گزینهی خوبی هستند. اما برای مبحثهای آرام یا جدیتر، باید سراغ ترکیب رنگهای ملایم رفت تا روح داستان حفظ شود.
چطور میتوان مفاهیم آموزشی را در تصاویر کتاب داستان به صورت غیرمستقیم انتقال داد ؟
نمایش الگوهای رفتاری مثبت یا نشانههای مفید در پسزمینه یا در تعامل شخصیتها، روشی ظریف برای تشویق کودکان به یادگیری بدون احساس تحمیل و درسدادن است.
چرا پرداخت به جزئیات ظریف در تصویرگری متن کتاب داستان اهمیت دارد؟
اضافهکردن بافتها، حالت چهره و اشیای ظریف در صحنه، حس کنجکاوی را بیدار میکند. هر بار نگاه دوباره به صفحه، نکات تازهای را نشان میدهد و ارتباط را عمیقتر میکند.
چگونه میتوان با چینش درست متن و تصاویر، روند قصهگویی را تقویت کرد؟
قرارگیری عناصر اصلی در کانون توجه و تنظیم بخشهای فرعی در اطراف آن، منجر به هدایت نگاه مخاطب میشود. این کار انسجام روایت و خوانایی کتاب را بالا میبرد.
چه راهکاری برای همسوکردن دیدگاه نویسنده و تصویرگر در کتاب داستان پیشنهاد میشود؟
شکلگیری گفتوگوی همزمان میان نویسنده و طراح دربارهی فضای احساسی و مضمون کلی اثر، کمک میکند از همان ابتدا یک ذهنیت مشترک ایجاد شود و محصولی هماهنگ شکل گیرد.
چطور میتوان حالتهای احساسی کاراکترها را در صحنههای تصویری کتاب داستان نشان داد؟
بهرهبردن از میمیک چهره، موقعیت بدن و ژستهایی که عواطف را برجسته میکند، راه مؤثری است تا احساس شادی، ترس، شگفتی یا ناراحتی شخصیتها به تماشاگر منتقل شود.
چرا شناخت ارتباط رنگ و احساس در کتاب داستان اهمیت دارد؟
هر رنگ به شکل ضمنی احساسی را منتقل میکند. درک این رمزگان به طراح امکان میدهد فضای ملتهب یا آرام کتاب را با رنگها تقویت کند و واکنش احساسی مخاطب را برانگیزد.
چطور میتوان بخشهایی از متن کتاب داستان را به صورت خلاصه در تصویر بیان کرد؟
در نظر گرفتن سکانسهای کلیدی یا صحنههای معنادار و نمایش آنها با نشانههای گرافیکی ساده، کمک میکند کودک بدون نیاز به خواندن کامل متن، مفهوم را درک کند.
چگونه ترکیب متن و تصویر در کتاب داستان تخیل کودک را تحریک میکند؟
زمانی که تصویرها نشانهای از مسیر قصه به دست میدهند اما همهچیز را آشکار نمیکنند، کودک علاقهمند به ادامهی خیالپردازی میشود و فراتر از متن اصلی پیش میرود.
چرا انتخاب فونت متناسب با فضای تصویری کتاب داستان تأثیرگذار است؟
هماهنگی بین نوشته و طرحهای بصری، کلیت کتاب را منسجم میکند. اگر فونت و عکسها با هم همخوانی داشته باشند، ذهن خواننده از تعارضهای دیداری دور میماند.
چگونه بافتهای مختلف میتواند نمای دیداری متن کتاب داستان را جذابتر کند؟
اضافهکردن لایههای بصری، مانند بافت پارچه یا کاغذهای متفاوت، حس سهبعدی ایجاد میکند و مخاطب را به کشف جزئیات بیشتر ترغیب میکند.
در چه شرایطی سبک مینیمال در کتاب داستان کارآمد است ؟
اگر پیام اصلی قصه ساده باشد یا قرار باشد تمرکز روی نکات کلیدی متن باقی بماند، کمینهگرایی بصری از ازدحام رنگ و شکل جلوگیری میکند و ذهن کودک را متوجه اصل داستان نگه میدارد.
چرا آزادبودن در خلق عناصر تخیلی در تصویرگری کتاب داستان اهمیت دارد؟
برای قصههای فانتزی یا ماجراجویانه، وجود موجودات خیالی و مناظر ناشناخته به رشد خلاقیت کمک میکند. این عناصر تازه دنیای کتاب را فراتر از واقعیت روزمره جلوه میدهند.
چطور میتوان از مرحلهی طرح اولیه تا اجرای نهایی تصاویر کتاب داستان را منظم پیش برد؟
با ترسیم اتودهای خام و صحبت با نویسنده، مسیر کلی تصویری روشن میشود. سپس اصلاحات لازم انجام و صحنههای رنگآمیزیشده تکمیل میگردند. در نهایت آمادهسازی برای چاپ یا نشر دیجیتال صورت میگیرد.
چه اهمیتی در نمایش زبان بدن کاراکترها وجود دارد؟
اشارههای غیرکلامی مثل نوع ایستادن، فاصله از سایر شخصیتها و حرکت دستها، حس پویایی میآورد و گاهی بیش از واژهها مفهوم را القا میکند.
چرا استفادهی صحیح از نور و سایه در کتاب داستان مهم است؟
رنگوبوی داستان بسته به نورپردازی صحنه تغییر میکند و حس درام یا آرامش در مخاطب بالا میرود. همچنین سایهها به عمقبخشیدن به فضا کمک میکنند.
چگونه میتوان فضایی طنزآمیز در برخی صحنههای کتاب داستان ایجاد کرد؟
اغراق در برخی حالات صورت یا بدن و استفاده از رنگهای شاد و حرکات فانتزی، پیام طنز قصه را تقویت میکند و خواننده را به شادی و لبخند فرا میخواند.
چطور میتوان بازخوردهای اولیه دربارهی تصاویر کتاب داستان را در مراحل طراحی اعمال کرد؟
ایجاد چند نمونهی اولیه یا ماکاپ، ارائهی آن به نویسنده یا گروهی از کودکان و بررسی واکنش آنها، فرصت تغییر پیش از نهاییشدن طرحها را فراهم میکند.
در چه موقعیتهایی حذف متن از یک صفحه کتاب داستان و جایگزینی کامل با تصویر مفید است؟
اگر لحظهای در قصه هست که تصویر بهتنهایی تمام حس را منتقل میکند، میتوان با خالیکردن صفحه از نوشته و تمرکز بر تصویر، تأثیر بالاتری بر مخاطب گذاشت.
چرا آگاهی از فرایند چاپ و آمادهسازی خروجی در کتاب داستان اهمیت دارد؟
رنگها در نمایشگر و چاپ یکسان نیستند. دانستن اینکه کار روی چه کاغذی و با چه روشی چاپ میشود، کمک میکند رنگآمیزی و کیفیت نهایی مطابق انتظار باشد.
در گذشته، مجله ها، کتاب ها و روزنامه ها، مشتریان اصلی تصویرسازی بودند. با گذر زمان، تصویرگران، آزادی عمل بیشتری پیدا کردند و مجبور نبودند صرفاً تصویرسازی های واقع گرایانه انجام دهند
برخی از نویسندگان، مانند هنری جیمز، به شدت با تصویرسازی داستان مخالف بودند و اعتقاد داشتند که تصویرسازی ذهن خواننده را منحرف می کند و باعث برداشت و درکِ اشتباه از سوی او می شود.
بله ، هم بصورت حضوری و هم بصورت آنلاین و غیرحضوری برگزار می کنیم برای اطلاعات بیشتر به بخش دوره های آموزشی در همین سایت مراجعه کنید .
حتی جذاب ترین داستان های کودکان نیز بدون تصویرسازی مناسب، کودکان را به خود جذب نخواهد کرد. به سخن دیگر، تصویرسازی به داستان کودکان جان می بخشد
صویرسازی قدمتی دیرینه دارد؛ اما با گذر زمان و پیشرفتِ تکنولوژی، سبک تصویرسازی و نحوۀ تصویرسازی تغییر کرده است برای مثال: کنده کاری روی چوب، روشی باستانی است ، تصویرسازی با ذغال ، لیتوگرافی و تصویرسازی با آبرنگ.
تصویرسازی به روش دیجیتال نیز از محبوب ترین و ساده ترین روش های تصویرسازی به شمار می رود. می توانید با استفاده از نرم افزارهای مختلف، از جمله فتوشاپ، تصویر مورد نظرتان را بسازید.
تصویرسازی دنیایی بی پایان است که جهانی از خلاقیت را می توان در آن آفرید و به منصه ظهور گذاشت. با آموختن اصول و تکنیک های این هنر، جهانی متفاوت از لذت را تجربه کنید و منحصر به فردهای خود را به وجود آورید.