قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی که باید بدانید
طراحی و دکوراسیون داخلی خانه هنری است که می تواند دو اثر متفاوت را به دنبال داشته باشد. این فرایند هم می تواند موجب بروز سردرگمی، نامتعادلی و گیجی شود و هم می تواند حس آرامش و یکپارچگی و تعادل را القا کند.
اما قطعا هیچ کس دوست ندارد در فضایی بماند که نمی تواند آرامش و شادی لازم را القا کند.
خصوصا که هدف اصلی از طراحی و دکوراسیون داخلی هر خانه ای دستیابی به نقطه آرامش و زیبایی مطلق است.
هدف این است که خانه به مکانی برای دور شدن از استرس و دریافت حس شادی و خشنودی تبدیل شود.

برقراری تعادل، نظم و هماهنگی در دکوراسیون داخلی
این مورد اهمیت نحوه اجرای یک طرح و ایده های پیاده شده در دیزاین فضا را دو چندان می کند. برقراری تعادل، نظم و هماهنگی و انسجام تمام چیزی است که یک طراح حرفه ای می تواند با ایده پردازی و پیاده سازی طرح خود به یک فضا بدهد.

قوانین طراحی و دکوراسیون داخلی خانه
اما مهم توجه کردن به مواردی است که در میزان موفقیت یک طرح و دکوراسیون داخلی موثر خواهد بود. به نوعی می توان گفت یک طراحی و دکوراسیون خانه زمانی موفق خواهد شد که در آن از یک سری قوانین ساده و در عین حال مهم پیروی شود.
رعایت قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی خانه می تواند تعیین کند که تا چه میزان یک ایده موفق است و تا چه میزان اجرا کننده آن طراحی حرفه ای و کار بلد است.
این قوانین چندان پیچیده نیستند. یک سری قانون عمومی ولی مهم که دنبال کردن آن ها برای دستیابی به آن چه که در نهایت به دنبال آن هستیم، اهمیت دارد. در ادامه به بررسی این قوانین ساده ولی مهم خواهیم پرداخت.

قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی به چه مواردی مربوط می شود؟
پیش از آن که به جزئیات این قوانین بپردازیم و آن ها را به صورت جدا جدا و دقیق تر بررسی کنیم، بهتر است بدانیم این قوانین به چه مواردی مربوط می شود.
در پاسخ باید گفت در واقع این قانون ها مربوط به هر عنصر و اصلی است که در روند یک طراحی باید به آن ها توجه کرد.
قانون های مربوط به رعایت نکات رنگ آمیزی، نحوه استفاده از ترکیب رنگ ها و پالت های رنگی، نکات چیدمان وسایل متناسب با ابعاد و سایز فضایی که در دسترس است، نحوه پیاده کردن الگو ها، بافت ها و اشکال، استفاده از اصول ایجاد تعادل و تقارن در فضا، نوع وسایلی که با توجه به سبک باید انتخاب کرد و مواردی از این قبیل همگی از جمله مواردی است که تشکیل دهنده قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی است.

قوانین مربوط به استفاده از رنگ ها در فضا
یکی از مهم ترین قوانین مربوط به نحوه استفاده از رنگ ها و پالت های رنگی، پیروی کردن از قانون 60، 30، 10 است. این یکی از اساسی ترین مواردی است که خصوصا در اصول طراحی و دکوراسیون کلاسیک مورد استفاده قرار می گیرد.
این قانون به ایجاد یک پالت رنگی متناسب در فضا کمک خواهد کرد. این قانون در واقع بیان می کند که 60 درصد از فضای یک اتاق را باید یک رنگ غالب تشکیل دهد.
30 درصد از آن را باید به یک رنگ یا بافت ثانویه نسبت داد و در نهایت تنها به میزان ده درصد از یک رنگ مکمل استفاده کرد.
برای پیاده سازی آن تنها باید یک رنگ زمینه ای را به عنوان رنگ اصلی انتخاب کرد و کل پس زمینه فضا را به آن رنگ تعلق داد. برای مثال می توانید از رنگ طوسی یا خاکستری به عنوان رنگ اصلی پس زمینه استفاده کنید.

استفاده از رنگ ثانویه
در مرحله دوم از یک رنگ ثانویه در فضا به میزان 30 درصد استفاده می کنید. این رنگ دوم در واقع از رنگ اصلی زمینه پشتیبانی خواهد کرد.
البته این رنگ دوم باید به قدر کافی با رنگ اصلی تفاوت داشته باشد تا حس تنوع و سرزندگی را در فضا ایجاد کند.

استفاده از رنگ سوم
رنگ سوم کاملا به خود شما بستگی دارد. این رنگ می تواند بسیار تیز تر و جسورانه تر انتخاب شود یا این که می تواند فضا را خنثی تر و ظریف تر کند.
این ده درصد در واقع باید همان چیزی باشد که موجب تکامل نهایی شخصیت اتاق مورد نظر شود. این قانون موجب می شود در عین رعایت اصول تعادل سازی در فضا، از رنگ های مورد علاقه خود با دست باز تری استفاده کنید.

چه نمونه هایی برای این قانون 60، 30، 10 وجود دارد؟
برای درک بهتر این قانون و نحوه استفاده از آن به عنوان یکی از قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی بهتر است به جزئیاتی اشاره کنیم که می توان این قانون را روی آن ها پیاده کرد. برای مثال در یک سالن یا اتاق نشیمن، رنگ دیوار ها، سقف و فرش می تواند در حکم بخش 60 درصد فضا باشد.
در مقابل برای قسمت 30 درصد می توان به پرده ها، کاناپه و مبلمان و میز های کناری اشاره کرد. در نهایت نیز برای قسمت ده درصد می توان به اکسسوری های ترئینی کوچک، اثر های هنری، کوسن های طرح دار و مواردی از این قبیل اشاره کرد.

چگونه باید این رنگ ها را انتخاب کرد؟
برای انتخاب این رنگ ها به عنوان قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی سه راه ساده وجود دارد.

روش اول
اول از همه انتخاب یک رنگ است. در این روش تنها یک رنگ انتخاب می شود و در کنار آن از تنوع رنگی همان یک رنگ، یعنی رنگ های کم رنگ تر یا پررنگ تر آن استفاده می شود. برای مثال می توان از طیف رنگ های سفید، کرم، شیری و خاکستری استفاده کرد.

روش دوم
روش دیگر استفاده از دو رنگ با دمای متفاوت است.
دو رنگی که کاملا در تضادی چشم گیر با هم قرار می گیرند و یکی به عنوان رنگ گرم و دومی به عنوان رنگ سرد و خنثی در نظر گرفته می شود.

روش سوم
در روش دیگر استفاده از دو رنگ مکمل و یک رنگ متضاد در کنار آن ها است.
برای مثال می توان به انتخاب رنگ آبی به عنوان رنگ اصلی و مکمل آن نارنجی اشاره کرد. در کنار این دو رنگ نیز از رنگ قرمز به عنوان رنگ متضاد بهره برد.

روش چهارم
در نهایت نیز استفاده از سه رنگی که کاملا با هم مشابه و هم دما هستند.
برای مثال می توان به سه رنگ آبی، سبز و زرد اشاره کرد.

استفاده از رنگ چهارم
نکته ای که در آخر باید در خصوص استفاده از رنگ ها به آن اشاره کنیم این است که می توان در مواردی از یک رنگ چهارم نیز به عنوان همان گزینه 10 درصدی استفاده کرد.
باز هم بازتاب این رنگ را می توان در جزئیات کوچک دنبال کرد. چیزی که در نهایت اهمیت دارد، رعایت قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی است.

رعایت قانون عمودی 3/3
این قانون نیز یکی از موارد مهم در اصول طراحی است و توسط یکی از طراحان معروف جهان به نام مارک مک کاولی مطرح شده است.
مطابق این قانون که به نوعی از الگو های طبیعت الهام گرفته شده است، نحوه پیاده سازی رنگ ها مطابق یک اصول ساده از پایین به بالا خواهد بود.
به این ترتیب اگر از زمین به سمت آسمان برویم، به ترتیب رنگ ها به سمت روشن تر شدن و آرام تر شدن پیش می روند. رنگ های تیره در پایین و هر چه به سمت بالا می رویم، رنگ ها روشن تر خواهند شد. بر اساس همین قانون، نحوه به کار گیری رنگ ها در یک فضا نیز باید به صورت عمودی و مطابق همین اصل انتخاب شده و به کار بروند. این مورد نیز به عنوان یکی از مهم ترین قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی در نظر گرفته می شود.

استفاده از قانون سه تایی در استفاده از جزئیات و اشیا مختلف
یکی دیگر از موارد مهمی که می توان آن را به عنوان قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی در نظر گرفت، قانون سه تایی است.
این قانون مربوط به نحوه به کار گیری و استفاده از اشیا و لوازم تزئینی در فضای مورد نظر است.
مطابق این قانون بهترین ایده برای به کار گیری و استفاده از اشیا، استفاده از آن ها به صورت فرد است.
بر این اساس، زمانی که وسایل به صورت فرد استفاده می شوند، وزن بصری بیش تری را ایجاد کرده و جذابیت فضا بیش تر خواهد شد.

عدد فرد در دکوراسیون داخلی
حال در میان عدد های فرد، بهترین عدد سه است. این عدد یک مقدار متناسب را در فضا به کار می برد.
به این ترتیب برای چیدمان خود می توانید از هر وسیله به خصوصی سه عدد تهیه کرده و به کار ببرید.
برای مثال سه گلدان با طرح یکسان در سه سایز متفاوت یا سه شمعدانی یکسان و یک طرح چوبی در سه سایز متفاوت که آن ها را می توان روی میز تلویزیون قرار داد.
نکته جالب توجه دیگر این است که حتی در اکثر چیدمان ها، مبلمان ها نیز در یک الگوی سه تایی چیده می شوند. برای مثال یک مبل تک نفره در کنار دو صندلی قرار می گیرد یا این که یک مبل سه نفره در یک بخش قرار داده می شود.

قانون سه تایی در چیدمان مبلمان ها
برای رعایت قانون سه تایی در خصوص چیدمان مبلمان ها، باید به یک سری اصول توجه کرد.
برای این منظور، باید از قطعاتی در سایز و شکل مشابه استفاده شود، حتی اگر رنگ های آن ها یکسان نباشد. برای مثال حتی می توانید از سه کوسن مشابه ولی با رنگ های متفاوت روی کاناپه استفاده کنید.
این موارد بسیار ساده قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی را تشکیل می دهند.

مابقی قوانینی که با توجه به فضا باید آن ها را دنبال کرد
علاوه بر قوانین بالا برخی دیگر از قانون های طراحی و دکور داخلی باید به توجه به نوع و کارایی فضا دنبال شود.
البته این ها را نیز جز قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی در نظر می گیریم. اولین مورد مربوط به نحوه استفاده از وسایل در یک فضا است.

توجه به ابعاد فضا در دکوراسیون داخلی
باید هر فضایی را با توجه به اندازه و ابعادی که دارد، دکور و دیزاین کرد. در هر صورت نباید فضا را بیش از حد شلوغ کرد.
اما می توان با یک سری از وسایل و رنگ های ساده هر فضایی را جذاب تر از چیزی که هست، کرد.
با این ترفند ها می توان فضا های کوچک را بزرگ تر نشان داد و در مقابل فضا های بسیار بزرگ را گرم تر و نزدیک تر جلوه داد.
بیشتر بخوانید: سبک آلمانی در طراحی دکوراسیون داخلی

برقراری تعادل در دکوراسیون داخلی
نکته مهم دیگر این است که به هیچ عنوان نباید در یک فضا بیش از حد ظرفیت آن و به صورتی نامتعادل و ناهمگون از وسایل و اشیای مختلف استفاده کرد.
وسایل به نحوی به کار ببرید که به راحتی بتوان از تمام قسمت های فضا استفاده کرد و محدوده های رفت و آمدی نیز مشغول نشود.

نورپردازی در دکوراسیون داخلی
نکته مهم دیگری که می توان به عنوان قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی به آن اشاره کرد، نورپردازی مورد استفاده در خانه است.
نورپردازی های مورد استفاده در خانه می تواند روی چگونه دیده شدن رنگ ها، وسایل و دیگر جزئیات تاثیر زیادی داشته باشد.
بنابراین تا جای ممکن باید از نور های طبیعی و زوایه تابش درست آن ها استفاده کرد. نور و روشنایی یک فضا تاثیر بسیار زیادی روی بار روانی آن جا خواهد داشت. حس آرامش و شادی می تواند با استفاده یک نور پردازی درست در هر فضایی به دست بیاید.

قانون سه تایی در نورپردازی
نکته ای که در نهایت می توان به آن اشاره کرد این است که می توان برای روشنایی و نورپردازی فضا نیز از قانون سه تایی بهره برد.
برای مثال می توان از سه چراغ آویز متفاوت در بالای جزیره ای که در آشپزخانه قرار دارد، استفاده کرد.

چرا رعایت قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی اهمیت دارد؟
این قوانین که شاید به ظاهر ساده به نظر بیایند، تاثیر چشم گیری روی نحوه و کیفیت کار طراحی خواهند داشت و می توانند روی نتیجه نهایی کار تاثیر بالایی بگذارند. رعایت کردن شان به مراتب می تواند یک طراح را به یک طراح حرفه ای و کار بلد تبدیل کند.
تمام این قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی روی ایجاد هماهنگی و انسجام در یک فضا تمرکز دارد. در نهایت نیز این قانون ها هدف نهایی از هر طراحی و دکوراسیونی را دنبال می کنند؛ همان دست یابی به فضایی که شادی، آرامش و زیبایی را برای ساکنین به ارمغان بیاورد.

سوالات متداول قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی
چطور میتوان با قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی، فضای خانه را هماهنگتر کرد ؟
در نظر گرفتن تناسب میان مبلمان، رنگ دیوارها و اکسسوریها نقش مهمی دارد. پیش از خرید یا تغییر چیدمان، باید اندازه فضای موجود و سبک کلی منزل را مدنظر قرار داد تا اجزا با یکدیگر هارمونی داشته باشند.
چرا انتخاب رنگهای روشن در فضاهای کوچک توصیه میشود؟
رنگهای روشن مانند سفید، کرم و طوسی ملایم، نور را بهتر منعکس میکنند و باعث میشوند محیط بزرگتر و دلبازتر بهنظر برسد. این موضوع یکی از قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی برای خانههای نقلی است.
چگونه میتوان تعادل بصری در چیدمان وسایل ایجاد کرد؟
توزیع وزن بصری در محیط از طریق قرار دادن مبلمان سنگین یا بزرگ در نقاط مختلف انجام میشود. بهتر است نقطه کانونی فضا (مثل تلویزیون یا شومینه) تعریف شود و بقیه اجزا در اطراف آن، متقارن یا متعادل چیده شوند.
بهترین راه برای انتخاب نورپردازی مناسب در اتاق پذیرایی چیست؟
ترکیب نور مستقیم و غیرمستقیم، فضایی دلپذیر میسازد. استفاده از یک لوستر بهعنوان نور اصلی و چند چراغ دیواری یا رومیزی بهعنوان نور مکمل، هم زیبایی و هم کارایی فضا را تضمین میکند.
چه زمانی در انتخاب فرش و قالی بهتر است از طرحهای ساده استفاده شود؟
وقتی مبلمان و اکسسوریها شلوغ هستند یا رنگهای متنوع دارند، فرشهای ساده و تکرنگ تعادل ایجاد میکنند. برعکس، در فضاهای مینیمال میتوان از فرشهای طرحدار برای جلوه بیشتر بهره برد.
چرا استفاده از آینهها در بزرگتر نشان دادن محیط تأثیرگذار است؟
آینهها با بازتاب نور و تصویر اطراف، عمق بصری ایجاد کرده و چشم را فریب میدهند که فضا وسیعتر است. نصب آینه قدی روی دیوارهای باریک یا استفاده از چند آینه کوچک روی دیوار اصلی، این اثر را تقویت میکند.
چطور میتوان به کمک گیاهان، طراوت و شادابی را وارد محیط کرد؟
گیاهان آپارتمانی مثل پتوس، سانسوریا و فیکوس علاوه بر زیبایی، هوا را پالایش میکنند. قرار دادن آنها در نقاط کمنور یا پرنور بر اساس نیاز گیاه، از سادهترین قوانین طراحی و دکوراسیون داخلی برای آوردن طبیعت به خانه است.
در چه صورتی سبک مینیمال برای خانه مناسبتر است؟
زمانی که هدف، کاهش شلوغی و ایجاد فضایی خلوت باشد، سبک مینیمال انتخاب عالی محسوب میشود. استفاده از رنگهای خنثی، فرمهای ساده و حذف وسایل غیرضروری، فضای خانه را منظم و آرام جلوه میدهد.
برای ایجاد حس گرما در فضا از چه رنگهایی میتوان استفاده کرد ؟
طیف رنگهای گرم مانند نارنجی، زرد و قرمز در اکسسوریها یا دیوارهای تاکیدی، حس صمیمیت و شادی را القا میکنند. البته باید تعادل برقرار شود و این رنگها در کنار رنگهای خنثی یا سرد قرار بگیرند.
چگونه میتوان قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی را برای ورود نور طبیعی رعایت کرد؟
انتخاب پردههای نیمهشفاف و بازگذاشتن بخشهایی از پنجره، ورود نور را افزایش میدهد. چیدمان مبلمان به شکلی باشد که از مسیر تابش نور خورشید جلوگیری نکند و در صورت امکان، از پنجرههای بزرگ استفاده شود.
بهترین روش برای تقسیم فضای نشیمن و ناهارخوری بدون ساخت دیوار چیست؟
بهکارگیری پارتیشنهای سبک، قفسههای باز یا حتی یک قالیچه مجزا برای محدوده نشیمن یا میز ناهارخوری، محدودهای مشخص ایجاد میکند. استفاده از رنگهای متمایز برای دیوار هم میتواند خطوط فضایی را تعریف کند.
آیا ترکیب سبکهای مختلف در دکوراسیون داخلی کار درستی است؟
آمیختن سبکها بلامانع است، اما باید از یک خط هدایتگر پیروی کرد. وجود رنگ یا متریال مشترک بین وسایل مانع از هرجومرج بصری میشود و فضای هماهنگ و جذابی رقم میزند.
چطور میتوان از دیوارهای خالی بهشکل بهینه استفاده کرد؟
نصب تابلوها، شلفهای دیواری یا آینهها روی دیوارهای خالی، جذابیت فضا را افزایش میدهد. بهتر است آثار هنری و دکورهای دیواری بهاندازه و سبک کلی محیط توجه داشته باشند تا هماهنگی حفظ شود.
کدام مبلمان برای اتاقهای کوچک مناسبتر هستند؟
مبلمان جمعوجور یا چندمنظوره که دارای فضای ذخیرهسازی مخفی است، انتخاب بهتری محسوب میشود. این وسایل به جلوگیری از شلوغی کمک کرده و کارایی بیشتری را در فضاهای نقلی فراهم میکنند.
چگونه میتوان المانهای شخصی و خاطرهانگیز را به دکوراسیون خانه افزود؟
قرار دادن عکسهای خانوادگی در قابهای هماهنگ روی دیوار، چیدن اشیای یادگاری در شلفها و استفاده از رنگ یا طرحی خاص که خاطرهای خوشایند را تداعی کند، فضای خانه را گرم و منحصربهفرد میسازد.
در کدام شرایط استفاده از نورپردازی مخفی توصیه میشود؟
نورپردازی مخفی در سقف یا پشت مبلمان، حالتی ملایم و روحنواز ایجاد میکند. این روش در فضاهای استراحت یا اتاق خواب بسیار جذاب است و بر اساس قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی، بهتر است رنگ نور را ملایم و گرم برگزید.
چطور میتوان حس پویایی را در دکوراسیون خانه افزایش داد؟
استفاده از طرحهای راهراه یا اشکال هندسی در جزئیات، انتخاب کوسنها و پردههای طرحدار یا ورود اکسسوریهای رنگارنگ، حالوهوای شاد و پویایی در فضا را ایجاد میکند.
چرا توجه به مقیاس و تناسب در انتخاب وسایل خانه اهمیت دارد؟
اشیای بسیار بزرگ در فضاهای کوچک تعادل را برهم میزنند و وسایل کوچک در اتاقهای بزرگ گم میشوند. رعایت تناسب میان ابعاد محیط و اندازه هر وسیله، ظاهر خانه را منظم و متعادل نشان میدهد.
در چه صورتی میتوان از سبک صنعتی در دکوراسیون داخلی استفاده کرد؟
هنگامی که علاقه به نمایش ساختارهای خام مانند دیوارهای آجری یا بتنی و اکسسوریهای فلزی وجود داشته باشد، سبک صنعتی مناسب است. افزودن المانهای چوبی یا چرمی به این سبک، گرمای لازم را به فضا وارد میکند.
چگونه میتوان از قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی برای بهبود فضای کاری در منزل بهره برد؟
انتخاب یک میز و صندلی ارگونومیک، نور کافی، رنگهای ملایم در پسزمینه و سازماندهی وسایل بر اساس عملکرد، باعث میشود تمرکز بالا برود و فضا برای کارکردن مناسبتر شود.
آیا استفاده از متریالهای طبیعی در دکوراسیون خانه امری ضروری است؟
چوب، سنگ و پارچههای طبیعی ضمن افزودن گرما و زیبایی، تأثیر مثبتی بر سلامت و روحیه افراد دارند. البته میتوان این متریالها را با سایر مواد ترکیب کرد تا طرحی متعادل و منحصربهفرد شکل بگیرد.
بهترین روش برای ترکیب رنگهای تیره و روشن در خانه چیست؟
ابتدا باید رنگ اصلی (معمولاً روشن) را برای دیوارها و مبلمان بزرگ انتخاب کرد و از رنگهای تیره برای ایجاد نقاط تأکیدی یا در اکسسوریها استفاده نمود. این قانون ساده، باعث حفظ روشنایی کلی فضا و افزودن عمق بصری میشود.
چگونه میتوان با هزینه کم، دکوراسیون داخلی را تغییر داد؟
تعویض کوسنها، پردهها یا روکش مبلمان، رنگآمیزی دیوار تاکیدی یا افزودن تعدادی اکسسوری جدید مثل تابلو و گلدان، روشهایی کمهزینه و سریع هستند. فروشگاههای تخفیفی و دستدوم نیز گزینههای مناسبی برای کاهش هزینه محسوب میشوند.
چرا حفظ نظم در خانه از قوانین ساده طراحی و دکوراسیون داخلی به شمار میرود؟
محیط نامرتب حتی در صورت داشتن وسایل گرانقیمت، جذابیت خود را از دست میدهد. اختصاص فضاهای ذخیرهسازی مانند قفسه و کشوهای طبقهبندیشده، به حفظ نظم و زیبایی منزل کمک میکند.
چطور میتوان نور مصنوعی را در اتاق خواب بهدرستی تنظیم کرد ؟
انتخاب چراغ خواب با نور ملایم برای کنار تخت و یک نور عمومی سقفی قابل تنظیم باعث میشود در شرایط مختلف، نور مناسبی در اختیار باشد. بهتر است رنگ نور به سمت زرد متمایل باشد تا حس آرامش در زمان استراحت افزایش یابد.
قطعا خیر، این کار دو روی سکه دارد. از یک سو می تواند موجب برقراری تعادل، نظم و آرامش شود و از طرف دیگر نیز می تواند به آشفتگی و نا آرامی بیانجامد. همه چیز به آن چه که برای انجام این کار دنبال می شود بستگی دارد. اگر قوانین و اصول طراحی و دکوراسیون داخلی به درستی دنبال شود، نتایج قطعا مثبت است. اما بر عکس اگر در این خصوص اصول حرفه ای دکوراسیون داخلی رعایت نشود، به جای حس آرامش، حس استرس در فضا غالب می شود.
در کل می توان گفت تمامی عناصر اصلی در اجرای طراحی داخلی فضاها در این قوانین تعریف می شوند. این که رنگ ها چطور انتخاب شوند و از چه پالت رنگی برای هر فضایی استفاده شود، نحوه ایجاد هارمونی و هماهنگی بین فضاها به چه صورت باشد، توزیع نور و سایه ها، نحوه چیدمان جزئیات و دکورها، ترکیب بندی ها و انسجام اجزا، نحوه استفاده از بافت ها و الگوها در دکوراسیون داخلی، تقارن و عدم تقارن در فضا و مواردی مشابه همگی در زیر مجموعه این قوانین دکوراسیون داخلی در نظر گرفته می شوند.
تمامی این شاخصه ها و قوانین یک هدف را دنبال می کنند، تثبیت آرامش و انسجام در فضای طراحی شده، به نحوی که سبک طراحی و دکوراسیون پیاده شده در فضا به همان اندازه که زیبایی و هارمونی دارد، فضایی کاربردی نیز باشد.
مطالعه بیشتر:














