پویا اندیش مرکز آموزش های تخصصی هنر

مشاوره رایگان دوره ها

۱۱۰ ۱۱۱ ۰۲۱-۲۸

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

دوره های نیمه دوم نوروز 1403

فرصت رو از دست نده و
همین حالا ثبت نام کن !

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

پکیج های آموزشی پویااندیش با تخفیف های تکرار نشدنی

فرصت رو از دست نده و
همین حالا ثبت نام کن !

تصویرگران پویااندیش

مرکز آموزش های تخصصی هنر

طبقه بندی انواع تصویرگری

بررسی انواع سبک ها و تکنیک های تصویرگری

فهرست عناوین

معرفی انواع سبک های تصویرگری

در این بخش از پویا اندیش شما را با انواع تصویرگری و سبک ها و تکنیک های آن آشنا می کنیم. در این مطلب شما می توانید انواع سبک ها و تکنیک هایی که در تصویرگری به کار می رود را فرا بگیرید و نکات مهم در این رابطه را بیاموزید. پس با ما در وب سایت پویا اندیش همراه باشید تا با آموزشی دیگر به اطلاعات خود بیفزایید. اگر با ما همراه باشید هر روز می توانید مطالب آموزشی خوبی را بیاموزید.
ما دریافتیم که برای تصویرگری تعاریف زیادی ارائه‌شده‌است . همچنین ممکن است چند نوع مختلف تصویرگری وجود داشته باشد. بسیاری از مردم با تعاریفی که در مورد طراحی و تصویرگری داده‌می‌شود دچار گمراهی می‌شوند . حتی اگر در مورد ماهیت تصویرگری دچار سردرگمی نشوند مطمئنا در شناخت انواع مختلف تصویرگری و توصیف آن دچار مشکل خواهند شد.

انواع سبک های تصویرگری

تصویرسازی چیست؟

تصویرها امروزه نقش عمده ای در انتقال مفاهیم و ارتباطات دارد. تصویرسازی که شاخه از رشته گرافیک میباشد. که اقدام به داستان پردازی با تصویر می کند بنابراین تصویرگری یک مترجم بصری است که معیارهای خاصی دارد.
تصویرسازی از لحاظ هنری با نقاشی متفاوت است به این معنی که هنرمند برای بیان یک مفهوم و ایده خاصی یک اثر هنری خلق می کند. تصویر سازی از زمان اسطوره ها به صورت اشکال مختلف وجود داشته است.

تکنیک های تصویر سازی به معنی توانایی اجرا طرح با استفاده از ابزار مختلف است که به دو بخش دستی و دیجیتال تقسیم بندی می شود.

تصویرگری و انواع آن

تفاوت میان طراح و تصویرگر:

جدا کردن این دو از هم امر بسیار دشواری است اما ما در این بخش هر کدام را برای شما جداگانه توصیف می کنیم:
یک طراح اغلب بر عکس ها، تایپوگرافی و نمادها تکیه می کند و آن ها را در ترکب های جالبی سازمان می دهند. وظیفه اصلی طراح تمرکز بر نیاز بیننده بر جنبه های دیداری ، ایده، جزئیات است.
یک تصویرگر اغلب تصویرسازی را خودش انجام می دهد و لزوما بر کل طراحی محصول کار نمی کند. تصویرها اغلب از رسانه های دیگر پشتیبانی می کنند. برای مثال تصویر سازی هایی که برای مقالات روزنامه، کتاب ها و مجلات استفاده می شوند اغلب ترجمه ایده ها و توصیف آنهاست.
تصویرگر سعی می کند تا تعادلی میان دیدار و متن را ایجاد کند و سعی بر جلب توجه در تصویرگری ها ندارد.
با این حال بسیاری از طراح ها و تصویرگر ها برعکس عمل می کنند و جای یکدیگر را می گیرند. پس تعریف تصویرگری چیست؟

تصویرگری چیست

آموزش هنرهای تجسمی

تعریف تصویرگری

تصویرگری یک طراحی، نقاشی و یا چاپ اثر هنری برای توضیح، دسته بندی و روشن کردن و یا تزئین یک متن که ممکن است از طبیعت الهام گرفته باشد، است.

تصویرگری

انواع تصویرگری بر اساس تکنیک های استفاده شده:

ما می توانیم انوع تصویرگری ها را بر اساس تکنیکی که در آن استفاده شده به دو گروه بزرگ تصویرگری سنتی و سبک مدرن تقسیم بندی نماییم. تکنیک های مورد استفاده برای خلق یک تصویر بر اثر زمان تغییر پذیرفته اند، همانطور که ابزارهای آن نیز تغییر کرده است.
هنرمندان بر کاغذ، مدادها و قلم ها تکیه می کنند اما با تکامل دوران دیجیتال، حتی هنرمندانی که با ابزارهای سنتی تصویرگری می کردند به سمت نرم افزاهای 2 بعدی و سه بعدی مانند فتوشاپ، مکس و مایا روی آوردند.
برای مثال ابزارها و تکنیک های دیجیتالی، ابزارهای سنتی را تحت تاثیر قرار دادند و استفاده از ابزارهای دیجیتال با قابلیت تعویض سریع ابزار مورد استقبال واقع شد. ابزارهای سنتی برای نقاشی و تصویرگری دسته بسیار گسترده ای هستند که ما در وب سایت پویا اندیش به برخی از آنها اشاره می کنیم: نقاشی با مداد، تصویرگری با گواش، نقاشی های آبرنگی، نقاشی با ذغال، نقاشی با جوهر، نقاشی های آکریلیک، چاپ سنگی، حکاکی تصویر کلاژ

بیشتر بخوانید: تکنیک نورپردازی در تصویرگری

انواع تصویرگری

سبک های مدرن و انواع تکنیک های تصویرگری:

همانطور که قبلا در این مورد بحث کردیم، با پیشرفت الکترونیک و قدم گذاشتن به دوره ای که اصطلاحا دوره دیجیتال نامیده می شد، امکان ابراز وجود هنرمندان به سرعت و آزادنه رشد کرد. اولین لوازم الکترونیکی طراحی دستی به سال 1888 بر می گردد. پس از آن تکنولوژی پیشرفته تر شد و بسیاری از طراحان و تصویرگران امروزه از تبلت های گرافیکی استفاده می کنند. ابزاری که به کامپیوتر متصل می شوند.

آموزش تصویرگری

هنرمندان از قلم های تبلت و سطح تبلت برای طراحی استفاده می کنند و این وسیله تصویر را به نرم افزار مخصوص مثل فتوشاپ منتقل می کند.
برنامه نرم افزار از براش ها، قلم ها و ابزارهای مختلف طراحی و کاغذ و افکت ها تقلید کرده است. ما تصویرگری هایی که دیجیتالی اجرا می شوند را به دو دسته بزرگ تقسیم بندی می کنیم:

1. تصاویر دیجیتالی آزاد

تصاویر دیجیتال به صورت آزاد امکان انتقال نور و سایه را برای شما فراهم می‌کنند. باعث بوجود‌آمدن پس زمینه‌ای پیچیده با جزئیات زیاد می‌شوند.
اکثر این تصاویر به صورت رستری هستند و می توانند قبل از اینکه کیفیت خود را از دست دهند، در مقیاس کوچک چاپ شوند.

آموزش رایگان تصویرگری

 2. طراحی وکتور

در این دسته، ما طراحی وکتور را قرار دادیم. روشی برای تولید تصاویر که باعث می شود آنها را به هر اندازه و بدون افت کیفیت، مقیاس بندی کنیم. طبق قانون، ایجاد یک انتقال آرام با بردارها دشوارتر است اما بردارها در تولید سبک خاصی از تصاویر دارای مزایایی هستند.
این امر باعث محبوبیت آن در تصویرسازی وب می شود. به راحتی می توانید بردار را با رئوس مطالب ، اشکال و تعریف مشخص آن تشخیص دهید.

بیشتر بخوانید: تکنیک هایی در تصویرسازی که لازم است بدانید

تصویرگری در گرافیک

سخن آخر

علاقه مندان به هنر تصویرسازی در این مطلب از وب سایت پویا اندیش به ارائه نکته هایی خاص در مورد انواع تصویرگری، سبک ها و تکنیک های آن پرداختیم. البته بی شک روشها و نکته های کلیدی و حائز اهمیت در این زمینه بسیار است ما نیز سعی کردیم تا آنچه که درجه اهمیتش بالاتر است را در این فضای محدود به شما ارائه کنیم.
قطعا اگر همراه ما باشید و سایر مقالات ما را دنبال کنید در روزهای آتی به نکته های ظریف تر و روش های کامل تر در زمینه تصویر سازی خواهیم پرداخت.

پایان بخش :

بررسی انواع سبک ها و تکنیک های تصویرگری

سوالات متداول

بهترین تعریف برای تصویرگری چیست؟

تصویرگری یا تصویر سازی در واقع یکی از شاخه های رشته گرافیک است که در آن از ایجاد تصاویر مختلف برای انتقال یک پیام و داستان پردازی استفاده می شود. در واقع ماهیت تصویرگری استفاده از مفاهیم بصری برای انتقال یک مفهوم و برقراری ارتباط است. در این حرفه از تصاویر و نقاشی های هنری مختلف برای توضیح دادن یک متن استفاده می شود.

کار یک تصویرگر چیست؟

یک تصویرگر می تواند در زمینه های مختلفی مشغول به فعالیت شود و اغلب در زمینه تولید رسانه های تصویری مختلف مانند نشریات، مجلات و چاپ کتاب ها فعالیت دارد. یک تصویرگر باید بتواند با ایجاد یک تصویر واضح از متون مختلف چاپ شده در هر یک از این نشریات، بین متن و بخش بصری کار یک تعادل ایجاد  کند و پیام و ایده های موجود در متن را در قالب یک تصویر بیان کند.

آیا کاری که یک طراح انجام می دهد با کار یک تصویرگر یکسان است؟

خیر، شاید کلیات کار هر دو یکسان باشد و هر دو با خلق تصاویر هنری خود با بیننده ارتباط برقرار می کنند، اما اگر به جزئیات کاری طراحان و تصویرگران با دقت بیشتری نگاه کنیم، متوجه تفاوت های بسیاری می شویم. برای مثال طراحان بر خلاف تصویرگران که اغلب تصاویر خود را خلق می کنند، روی سایر تصاویر و عکس ها تمرکز داشته و روی آنها کار می کنند. این در حالی است که طراحان بیشتر روی سلیقه و نیاز مخاطب تمرکز دارند تا ایده های شخصی خود.

5/5 - (27 امتیاز)
تهیه شده توسط گروه تحقیقاتی آموزشگاه پویااندیش
نوع آموزش ✅ عکس ➕ فیلم
منبع ✅ گروه تحقیقاتی پویااندیش
سطح آموزشی ✅ گام به گام
درجه بندی آموزشی ⭐⭐⭐⭐⭐

آموزشگاه تخصصی هنر تصویرگران پویااندیش

پویااندیش بهت کمک میکنه که با یادگیری اصولی رشته ای که دوست داری ، رویاهات رو به واقعیت تبدیل کنی .
چطوری این کارو میکنه ؟ 👇

اساتید آموزشگاه مجرب ترین اساتید
نحوه برگزاری کلاس حضوری یا آنلاین
نحوه پرداخت امکان پرداخت اقساطی
سطح کلاس گام به گام ویژه بازار کار
نوع مدارک معتبر و قابل ترجمه
پشتیبانی همه جانبه

بهترین سرمایه گذاری ،
 سرمایه گذاری هر فرد روی خودشه

پس منتظر چی هستی ؟

همین حالا دوره دلخواهت رو ثبت نام کن و آینده تو بساز .

دوره های جذاب ویژه بازار کار
با ارائه مدرک معتبر و قابل ترجمه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.